- 2 Temmuz 2011
- 138.066
- 58.905
- 5.488
benım uyqum geldı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benım uyqum geldı
benım uyqum geldı
Evet baktım bende şimdi öyleymiş gerçekten. Yazık bide 2ci lige gitmiş.bonservissiz gitti direkt diye biliyorum
Garry´de cok bitiriciligi olan topcu degil. Sanki oraya böyle daha bir finisher lazim.
Schalke taraftarı az küfür etmedi bu beyinsize. Çok iyiydi bi ara gerçi. Son iki yıldır ciddi salaklaştı. Ligimizde iş yapar güçü ile yinede.aranılan kan bedava chopu-moting
Altyapıdaki Gökay Güney için bir ara umutluyduk. Ne oldu bu çocuğa, Selçuk yerine oynasa şu dönemde fena mı ya?
aranılan kan bedava chopu-moting

Sol bek?Videolardan anladigima gore Fegh cogu asistini on direge yapiyor ve Gomis hep on direge dogru kosu yapiyor... Guzel bi ikili olabilirler
Fernando cok acayip bi sekilde topu kapiyor... Defansif acidan tam aradigimiz adam gibi bi izlenim birakti
Imbula ise ofansif acidab Fernandoya gore daha iyi gibi duruyor fakat top kapma konusunda Fernando onde diye dusunuyorum...
Imbula - Fernando ikilisi TSL deki butun takimlari tokatlar...
Bunlarin yanina hala 1 stoper, 1 yedek kaleci 1 forvet gerekir...
Muslera
Mariano Maicon Transfer Transfer
Imbula
Fernando
Feghouli
Belhanda
Transfer
Gomis
Yedekler
Kaleci transfer
Lescuk
Tolga
Linnes
Carole
Koray
Serdar
Yasin
Garry
Eren
Forvet transfer
+ Alt yapidan 3 oyuncu
Kac tane yerli mecburiyeti vardi, 14 demi? Oyleyse triska
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben olsam moting i alır 442 ve 4231 değişimli oynarım adam hem uzun hem hızlı hem de çalım atabiliyor.Ghezzal
Moting
Tabanou
Caceres
gibi serbest oyuncular var