Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Temmuz19Giannelli İmbulahenüz resmi imza atmamış olsa da bu saatten sonra gelmemesi büyük sürpriz olur. bir güne mi gelir yoksa bir hafta sonra mı orasını bilemem ama.Quakerboy | 19 Temmuz 2017 08:17

Volkan Şen'i almışız, kesin. Açıklanır bugün veya yarın.

1 milyon euro imza parası

1.5 milyon euro yıllık garanti ücret

Feghouli yatinca, volkanla anlasmisiz. Volkan artik bizde. Caplarina bi kez daha tüküreyim bunlarin.

Yasini yollasinlar.. Volkan daha yararli olabilir.. Pas oyununda Yasin daha iyi ama Dribbling ve yetenek konusunda Volkan daha iyi

İlla resimli bir kaynak isterseniz buyrun
3db789d5e3e94e2c96637c93e11e3e67.jpg

ts ve fb'den kovulan oyuncuyu biz mi oynatacaz? 2-3 maç üst seviye iyi oynadıktan sonra birileri ile kavga edip sonraki maclarda saç baş yoldurur.

baştan asagı sorun bir adam.

Kaliteli bir yerli Volkan gelmesinde fayda var... Oztekin oyniyacagina o oynasin

e hadi bi halt yediniz de 1 milyon imza parası niye veriyorsunuz volkan şene imza parası mı verilir

Fenerde topu kaptırınca yalandan yere yatıp sakatlık numarası yapıyordu fena kıl oluyorum bu adama çok delirtir bizi maddi manevi kulubu geçtim beni zarara sokar

Son düzenleme:
feghouli kulubun anahtarini istedi, bizimle dalga gecti biz de Volkan'i aldik derler olur biter.

Acikcasi ben Volkan'i da alabileceklerini pek sanmiyorum, en az 3 kulup ilgileniyordur hem yerli ihtiyacindan hem de bedava olmasindan oturu. Insallah aliriz da Yasin'in triplerinden kurtuluruz en azindan, yedegi olmadiginin farkinda ve surekli zam istiyor uyanik, rekabet edecek birisi sart.

Volkan'ın 1 Milyon imza parası veren adi oğlu adidir. Adam Fenerbahçe'ye 1 Milyon tazminat ödeyecek Fesih gereği. Fener Dirar ve Valbuena ' yi kayıt ettiremiyor transfer parası olmadigi icin ,git bizim paramiz ile adamlara transfer yap demek bu. Yuh derler adama.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt