Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetsel anlamda zaten kimin ne yaptığının belli olmadığı bir ortamda; bir teknik direktörün üstünde başka teknik direktöre başka bir görev ve sorumluluklar vermek de neyin nesidir?

Galatasaray'da teknik direktör sorunu olmadığını kimse iddia edemez ama önce kadroya bakın! Hala minimum 5 as oyuncu takviyesine ihtiyaç var.

Yasin, Selçuk, Lines, Carole, Sinan; bu adamları serbest bıraksan bırakın FB-BJK'Yi TS veya Başakşehir bile almaz. Sen bunları ilk 11 as olarak oynatıyorsun şu anda. Sinan'a 4,5 vermişler (Veren takım Benfica; inanmak güç, adamlar bu sene 100 m EUR'dan fazla oyuncu satışından gelir elde etti) biz 5'te diretiyormuşuz; bu yüzden bu transfer yatarsa Sneijder'i, Bruma'yı, Podolski'yi göndermek kadar büyük hata olur...

Herşey özüne dönmeye başladı, Dursun yine şaşırtmadı ve yapacağını yaptı. Ulan bu adam kulüp tarihinin en berbat ve yalancı başkanı. Futbol zevkimin içine ettin, defol git.

Orta sahaya Ndiaye alınır başka birisi de alınmaz. İşleri güçleri yalan dolan. Ligin en kötü kadrosu hala bizde ama adamlar hala Tudor'ın arkasındayız diyor. Yeter....

Bir tane orta sahaya hic gerek yok gercekci olalim.

Ya 2 tane alacaklar tipis tipis, ya da hic almasinlar ki Selcuk ve Tolga rezil olsunlar. Oyle yarim yamalak is yok.

Bir tane orta sahaya hic gerek yok gercekci olalim. Ya 2 tane alacaklar tipis tipis, ya da hic almasinlar ki Selcuk ve Tolga rezil olsunlar. Oyle yarim yamalak is yok.
Aynen.
Tolga da selcukda o kadar reziller ki yanina kimi koysan bozarlar o adami.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Ya ne bir ortasahasi sunlarin gazina gelip durmayin,ztn sayisal olarak bile yetmiyor 1 ortasaha.Üc ortasahaylami girecez lige
Ha bonservis olayindan dolayi biri alinacak diger ortasaha kiralik bakilacak dese anlarim
Hem varsayalimki bir ortasaha gelicek neden ama iki lzm demiyorlar
Fbye bjkye gelince hep lzm alinmali alinmali diyip duruyorlar alakasiz yerlere bile

Tudorun yönetime karşı ben luceyi istemem diyecek yüzü kalmadi bence

evren göz tiner içip çıkmış belliki.fernando ve ndiaye aynı tip oyuncular mı totoş?tolga veya selcuktan biri sahada olursa taraftar .....noktaya geldi.ayıp ayıp konuşturmayın şurda ya.tolga ve selcugun kıcına şişe sokacak noktaya geldik.adam olsunlar artık.

Loran Blanc gelsin işte. Lucescu falan uğraşmayalım. 72 yaşında adam.

Herşey özüne dönmeye başladı, Dursun yine şaşırtmadı ve yapacağını yaptı. Ulan bu adam kulüp tarihinin en berbat ve yalancı başkanı. Futbol zevkimin içine ettin, defol git.

Orta sahaya Ndiaye alınır başka birisi de alınmaz. İşleri güçleri yalan dolan. Ligin en kötü kadrosu hala bizde ama adamlar hala Tudor'ın arkasındayız diyor. Yeter....

Tudor mu yapicak transferleri

Evren Göz: Edindiğimiz bilgilere göre kampta oyuncular, Tudor ile iletişim konusunda çok mutlu görünmüyor.

Bu beceriksizlerle anlasmak zor olmali
İste bahsettigimiz konu tam da bu,semek antrenmanlar agirbgelmeye baslamis,yeniceri olmus bunlar acilen Yasin,Selcuk,Sinan,Tarik,Carole vb. Takimdan def edilmeli sonra Tudor a bakariz ama Tudorbgider bunlar kalirsa bu yil 8. Oluruz tabi istemedigim halde Terim gelirse baska bunlari otturur

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 orta saha gelmezse digitürkü iptal edicem
Ben bugun tartistim bana agustosta 1 yillik taahhut verin 99 tl dediler ,dedim taahhut vermezsem 140 tl kafayi yemissiniz dedim sonra 12 yillik super paket uyesiyim gider cafe de izlerim aramiyorum artik siz kosun pesimden diye de kapattim bu arada bende 3 tane var iki de yan oda patlatacam ama az kaldi

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sorun Tudor'da değil, takımdaki eşkıyalarda. Yasin'i zaaaaaten Galatasaray formasını çıkarıp attığı anda sildik..

Son düzenleme:
Zaten Tudor devam ederse ligin ortalarına doğru bir çok oyuncuyla ciddi sıkıntılar yaşayacak.

Bu adamdan ne kadar kısa sürede kurtulursak bizim için o kadar kardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt