- 16 Haziran 2010
- 203.375
- 155.285
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen.Bir tane orta sahaya hic gerek yok gercekci olalim. Ya 2 tane alacaklar tipis tipis, ya da hic almasinlar ki Selcuk ve Tolga rezil olsunlar. Oyle yarim yamalak is yok.
Herşey özüne dönmeye başladı, Dursun yine şaşırtmadı ve yapacağını yaptı. Ulan bu adam kulüp tarihinin en berbat ve yalancı başkanı. Futbol zevkimin içine ettin, defol git.
Orta sahaya Ndiaye alınır başka birisi de alınmaz. İşleri güçleri yalan dolan. Ligin en kötü kadrosu hala bizde ama adamlar hala Tudor'ın arkasındayız diyor. Yeter....
İste bahsettigimiz konu tam da bu,semek antrenmanlar agirbgelmeye baslamis,yeniceri olmus bunlar acilen Yasin,Selcuk,Sinan,Tarik,Carole vb. Takimdan def edilmeli sonra Tudor a bakariz ama Tudorbgider bunlar kalirsa bu yil 8. Oluruz tabi istemedigim halde Terim gelirse baska bunlari ottururEvren Göz: Edindiğimiz bilgilere göre kampta oyuncular, Tudor ile iletişim konusunda çok mutlu görünmüyor.
Bu beceriksizlerle anlasmak zor olmali
Ben bugun tartistim bana agustosta 1 yillik taahhut verin 99 tl dediler ,dedim taahhut vermezsem 140 tl kafayi yemissiniz dedim sonra 12 yillik super paket uyesiyim gider cafe de izlerim aramiyorum artik siz kosun pesimden diye de kapattim bu arada bende 3 tane var iki de yan oda patlatacam ama az kaldi2 orta saha gelmezse digitürkü iptal edicem
Tudor mu yapicak transferleri