Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam kampta wwmestham la
Kim diyorFarketmez. Six pack'i olan adama da göbekli diyorlar.
Sağa fegholi gelsin sola costa volkana razıyım
D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu gece fehuli ve fernandoyu getirmeni umuyorum.söz veriyorum bu geceyi size ayıracam.belki yarın geceyi de...transfer haberleri benden olsun 2 gece...
Kapustka Cyprien ve E.Morı da önerdiler
Gama bein in haberini derleme yapmış, 2 orta saha diyor . Sen nasıl çıkardın 1 olduğunu
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fenerbahçe, Lucas Lima transferi için girişimlerini sürdürüyor. (beIN Sports)
Fenerbahçe, Eto'o için para + futbolcu teklif etti. Etoo'ya da cazip bir teklif yapıldı. (beIN Sports)
Etoo'nun 2 gün içinde görüşme için İstanbul'a gelmesi ve Fenerbahçe'nin kısa sürede bu transferi sonuçlandırması bekleniyor. (beIN Sports)
Ben değilim. Galatasarayın kanat oyuncuları, volkan, yasin, todriges gibi 3. Sınıf topçular olamaz.
Fenerbahçe, Lucas Lima transferi için girişimlerini sürdürüyor. (beIN Sports)
Fenerbahçe, Eto'o için para + futbolcu teklif etti. Etoo'ya da cazip bir teklif yapıldı. (beIN Sports)
Etoo'nun 2 gün içinde görüşme için İstanbul'a gelmesi ve Fenerbahçe'nin kısa sürede bu transferi sonuçlandırması bekleniyor. (beIN Sports)
söz veriyorum bu geceyi size ayıracam.belki yarın geceyi de...transfer haberleri benden olsun 2 gece...
Bak bu konuda hemfikirim. Üçünü toplasan bir Bruma etmezler. Yasin yedek olur.
gelyo belli