Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sinan geri yasin üclüsünü toplasan ıqleri 32 yi gecmez bi de üzerine volkan sen he,vay arone konayım

10 Milyon Euro = Belhanda
8 Milyon Euro = Maicon
5 Milyon Euro =Gomis (İmza Parası dahil)
4 Milyon Euro =Mariano

4.5 Milyon Euro = Feghouli
6.0 Milyon Euro =Fernando
2.0 Milyon Euro = Imbula

39.500.000 Euro minumum harcamamız olacak.

15 Milyon Euro Kondogbia
7 Milyon Euro kiralama +15 Milyon Euro Opsiyon Krychowiak

yapardın. Podolski- Sneijder-Bruma'yı tutar bir de stoper ve bek alırdın Isla+Clichy tarzı bakardın keyfine.

Muslera
Isla (Free)
Pepe (Free)
Serdar
Clichy
Kondogbia
Krychowiak
Bruma
Sneijder
Podolski
Gomis

bu kadro mu daha iyi yoksa şimdi kurmaya çalıştığımız mı?

Podolski kendi gitti diyeceksin adam gibi yönetim olsa tutabilirdi.

Orta saha dışında aşağı yukarı aynı takımlar aslında

Sneijder-Podolski-Gomis'le pres özürlü bir hücum hattı olurdu.

Podolski futbolu kafasında bitirmişti, adam ikinci sezonunda sadece kupa maçlarında ve sosyal medyada coştu. Ligde hiç bir halta yaramadı.

Ama Krychowiak-Kondogbia çok kaliteli orta saha olurdu, orası öyle.

Volkanın gelmesi tek şartla kabul edilebilir ..feghouli gelecek sinan postalanacak..2 orta saha 1 sol bek alınacak denior ben konopylanka kalitesinde 2. kanadı alacağımızı hiç sanmıyorum..volkan yasinin bir değişik versiyonu ama en azından sinan gibi son 3 hafta piyasaya çıkıp tüm sezon ruhsuz gezmez..

takimi pozisyona sokabilecek oyunculara ihtiyaç var öyle yada böyle yerli oyuncuya da ihtiyaç var her ne kadar karşı olsamda var yani.
volkana hayir demem 70'ten sonra al gerekeni yapsın, garry'den iyi bir oyuncu olduğu da kesin zaten bursadaki sezonundan. Garry'nin o kalitede bi sezonu yok. Volkan katki sağlar, önemli olan bu

10 Milyon Euro = Belhanda
8 Milyon Euro = Maicon
5 Milyon Euro =Gomis (İmza Parası dahil)
4 Milyon Euro =Mariano

4.5 Milyon Euro = Feghouli
6.0 Milyon Euro =Fernando
2.0 Milyon Euro = Imbula

39.500.000 Euro minumum harcamamız olacak.

15 Milyon Euro Kondogbia
7 Milyon Euro kiralama +15 Milyon Euro Opsiyon Krychowiak

yapardın. Podolski- Sneijder-Bruma'yı tutar bir de stoper ve bek alırdın Isla+Clichy tarzı bakardın keyfine.

Muslera
Isla (Free)
Pepe (Free)
Serdar
Clichy
Kondogbia
Krychowiak
Bruma
Sneijder
Podolski
Gomis

bu kadro mu daha iyi yoksa şimdi kurmaya çalıştığımız mı?

Podolski kendi gitti diyeceksin adam gibi yönetim olsa tutabilirdi.
Podolski gitmesi iyi oldu. Adam futbolu Hobby olarak görüyor resmen artık. Takım adına mücadele desen yok kadar az. Maç içinde kayboluyor ki bundan dolayı inter de tutunamadı zaten. Eski hızında da değil zaten.

Alın alın Volkan denen gerizekalıyı da.
Zaten takımda yeterince gerizekalı yokmuş gibi bunu da alın.

Yasin, Sinan, Garry, Carole, Tarık, Donk...

Bu adamların toplam IQ'sunu toplasan normal zekada bir insandan daha düşük çıkar.

Elinde bu kadar beyinsiz eleman mevcut ve bu forumda hala gelsin diyen arkadaşlar görüyorum. Kırıcı olmak istemiyorum ama TS'den ve FB'den döve döve yollanmış bir adamı GS'a gelmesini istemek için kaç IQ vermek gerekiyor?

Son düzenleme:
Tudor türk oyuncu istemediği konuşuluyordu
Hatta altyapı ile bile idare ederim dediği bir ara
Adam biliyor Türk oyuncunun hangi kafa yapısında olduğunu

Volkan bal yapamayan arı Yasin ise nerede duracağını bilen adam karşılaştırmak yersiz beyler.
Volkan'da olan beyni kuşa taksan ters uçmayı bırak uçamaz. Yasin'de olan beyni takarsan ters uçar ama gideceği noktaya bir şekilde gider.

Dursun Özbek : Volkan Şen milli takıma hizmet eden bir oyuncu , kariyeri ve oynadığı takımlar ortada.Fenerbahçe ile bir ihtilaf yaşamış , bazı sözleşme yükümlülükleri var.Fenerbahçe'nin de FFP nedeniyle sıkıntı yaşadığını biliyoruz.Volkan ile anlaşabilirsek hem milli takım oyuncumuz açıkta kalmamış hem de ezeli dostumuz Fenerbahçe'nin FFP sıkıntısına bir nebze desteğimiz olacak.FFP konusunda en fazla bedel ödeyen kulüplerden biriyiz, bu hususta birbirimize destek olmak önemli.

Selçuk'un yedek bile olmaması lazım bu takımda. Bu kaptan bozuntusu oynayacağına altyapıdaki veletlere şans verilsin. Bundan kötü mu oynayacaklar sanki.

Bu takıma en az 2 tane orta saha lazım. Imbula veya Fernando veya Vankör bunların hiçbiri tek başına level atlatamaz bize...

Tabiki 2 orta saha lazım buna katılıyorum ama hala 2 orta sahayla beraber 5 kaliteli yabancı alabilecek kadar bütçemiz olduğuna güvenemiyorum umarım Leşçuğu kulübede görürüz seneyede yollarız

Podolski gitmesi iyi oldu. Adam futbolu Hobby olarak görüyor resmen artık. Takım adına mücadele desen yok kadar az. Maç içinde kayboluyor ki bundan dolayı inter de tutunamadı zaten. Eski hızında da değil zaten.

Podolski bence de iyi oldu da yerine aldıkları bir isim yok henüz. O kadroyu benzer maliyete çok daha efektif olabilir manasında yazdım.

14 tane yerli lazım takımda galiba demi.
Kimler var bakalım
Eray
Selçuk
Tolga
Ahmet
Serdar
Yasin
Sinan
Emrah
Eren? Yerli sayılıyor mu emin değilim

9. Sinan yolcu deniliyor oldu 8. U17 den en az 2-3 oyuncu ekledik mi oldu 11. 3 tane daha lazım.

Transfer olsun onlara başka bir şeye gerek yok. Seneye sövmeye başlarlar nasılsa.

Yasin de bir cacık değil Volkan da. Aynı b.kun laciverti işte Volkan.
Yasinin yine birçok özelliği var çalışkan oyuncu, pozisyon bilgisi yüksek, gol katkısı olan yedekte olması gereken bir isim. 30una gelmiş vurdumduymaz Volkanı almak saçma

Dursun Özbek : Volkan Şen milli takıma hizmet eden bir oyuncu , kariyeri ve oynadığı takımlar ortada.Fenerbahçe ile bir ihtilaf yaşamış , bazı sözleşme yükümlülükleri var.Fenerbahçe'nin de FFP nedeniyle sıkıntı yaşadığını biliyoruz.Volkan ile anlaşabilirsek hem milli takım oyuncumuz açıkta kalmamış hem de ezeli dostumuz Fenerbahçe'nin FFP sıkıntısına bir nebze desteğimiz olacak.FFP konusunda en fazla bedel ödeyen kulüplerden biriyiz, bu hususta birbirimize destek olmak önemli.
böyle şaka olmaz olsun

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt