- 6 Eylül 2014
- 93.636
- 64.418
- 4.608
Mert iyi yedek olur. Emre Akbaba veya Deniz Türüç'den biri de alınırsa hem Belhanda'yı hem de kanatları yedekler.
Kayseriden zor o iş. Yeni uzattılar deniz türüçle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mert iyi yedek olur. Emre Akbaba veya Deniz Türüç'den biri de alınırsa hem Belhanda'yı hem de kanatları yedekler.
Yok Leverkusen ileydi.
amblem mi çatlamış bana mı öyle geldi , Malaga yerinde olsam kulubün tuzluğuna kadar sigortalattırırdım.
"Paraya ihtiyacı olduğunda milli takıma,ilgiye ihtiyacı olduğunda galatasaray'a gider." Bir yerde görmüştüm bunu terim' i en iyi anlatan söz herhalde...Su an milli takimda baya yıpranmış durumda ve yine ılgiye,meydan okumaya ihtiyacı var bu yüzden istifa edebilir.
Schalke 2 0
Scheiß auf das Asoziale PackSchalke da muazzam bir potansiyel var aslinda ama kullanamiyorlar yillardir. Dünyanin en kötü yönetilen kulüplerinden birisi olabilirler gercekten.
Hep bir kaos hep bis hatalar zinciri. Wolfsburg, Stuttgart, Bremen gibi takimlar sampiyon oldu son 15 sene de ama bunlar bir türlü olamadi. Bir kac defa yaklastilar ama beceremediler.
Bir defa son hafta vermislerdi sampiyonlugu. 4 dakikaligina sampiyon olmuslardi 2001 yilinda sonra Bayern uzatmalarda gol atinca ellerinden almisti Sampiyonlugu. "Gönüllerin sampiyonu" diyorlardi o yillarda Schalke ya![]()
semih satildi
cenk satildi
bu gelismeler hic hayra alamet degil
dünyanin sonu yaklasiyor...
Selçuk ve Yasin de gitse kurban kesicez