Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şunları eleyelim, elenirsek değil feguli, messiyi alsalar bir işe yaramaz.

Adaş tur gitti, gol ve goller yemeden mümkünatı yok bizim 3-4 gol atmamiz, kadroya bakınız...İmkansız mı? Değil, ama umut bağlayanlar hayal kırıklığna uğrar. Rakip varını yoğunu koyacaktır ortaya, perşembe yer yerinden oynar. Elenirsek yinede sağlam kadro kurup seneye şampion olamasakda kesinlikle şl gitmek zorundayız, yoksa cok karanlık günler bizi bekliyor.

Bu Mathias Olivera'yı izleyenler potansiyelli oyuncu diyorlar.

Ama önünde Garry Rodrigues değilde daha kaliteli ve defansa da yardım eden bir oyuncu olsa iyi olurdu :)

belhanda büyük ihtimalle yine yokmus haydaa

uefa maçından önce halletmeniz gerekiyordu orta sahayı

bakıyorum bakıyorum kadroya,kim atacak yemeden 3 golü düşünemiyorum

Ya ortasahayi uclesin korayla falan ya da eren-gomis yapsin.. olmuyor belhandasiz

Beyler bence österdursun maçı bitene kadar nöbet kapatılmalı. Çünkü eleyemezsek hepsi yatacak, musa cagıran falan alınacak. Tüm forumca o maça odaklanmamız lazım yönetim nasıl düşünür bilemem ama

yada evet bu, eren ile ilerde sisirip toplari orada almaya calisicaz ama iste iki gol bulmak kolay olmaz yine.
Eren gomis 2 3top tutsa ilerde gene avantaj
Koray-tolga-lescuk ortasahasida olabilir belki bilmiyorum koray nasildi hazirlikta ama...

erenin dizi döndü dediler adam iyilesti belhanda sahadan yürüyerek cıktı nolduki,acıklayanda yok

serdarla cok takılıyor galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt