Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
91ab662c4d7265499e9dcb2615627344.jpg

Gidenlere bakkk
Kalana bak
Allah belamizi vermis

Uefa dan elendik beyler büyük olasılıkla elimizde ki kadro o akşam SUPRİZ bir şekilde futbol oynamaya karar vermezse. Transferlerin çoğu bitmemiş. Yapılan ikisinin birisi sakat diğeri yeni geldiği için listede yok.
Sneijder yok bruma yok geçen sezondan ki takım onlarla da iyi değildi okadar. Onlar da olmayınca rezalet bir resim oluşuyor ve isweç kupa şampiyonu ve formda vasat da olsa bir takım net favorimdir bu turda maalesef :(

Uefa dan elendik beyler büyük olasılıkla elimizde ki kadro o akşam SUPRİZ bir şekilde futbol oynamaya karar vermezse. Transferlerin çoğu bitmemiş. Yapılan ikisinin birisi sakat diğeri yeni geldiği için listede yok.
Sneijder yok bruma yok geçen sezondan ki takım onlarla da iyi değildi okadar. Onlar da olmayınca rezalet bir resim oluşuyor ve isweç kupa şampiyonu ve formda vasat da olsa bir takım net favorimdir bu turda maalesef :(

bellhanda yoksa maça çıkmanın manası yok yunus akgün recep ozan gibi gençler oynasın bari

Bruma olsa ostersundu tek basina yenerdi ciddiyim

4f789eff90b3399d11a2dbaf4d477cac.jpg

serefsiz ostersundlular gelmiş bunlari bi kistirmak lazim yoksa elenecez 3 5 tanesi sakatlansa iyi :d

Adamları eleriz demek istiyorum kadroya bakıyorum diyemiyorum. Tudorun 2. Maçta cok güvendigi belhanda da yok sanırım. Max maç boyu 3 5 tane boş atakla maçı bitirirek eleniriz gibime geliyor.

Belhanda da yoksa isimiz zor

Dua edelim de Gomis gununde olsun ve sagdan soldan top gelsin

Adamlar havaya alışmak için 3 gün önceden geldiler onda da ortalığı sel götürdü iyimi :)

bellhanda yoksa maça çıkmanın manası yok yunus akgün recep ozan gibi gençler oynasın bari
Bunlar ve Atalay da oynaya bilse turu geçeriz belki vallahi :) Avrupa şampiyonasında yarı final görmüş ve birbiriyle iletişimleri yüksek seviyede genç grup.

Yasin Selçuk Sinan Ahmet carole yasin...
Bunların yerine oynat eğlensek de fazla kızmam taraftar olarak

Fernando iyi oyuncu ama umarim yinede Imbula icin tum sartlari zorlariz. Fernando'nun defansif yonu agir basiyor ama tek yonlu oyunculari sahsen sevmem, yinede hayir demem cunku elimizde Tolga var yani. Imbula biraz daha teknik ve oyunu one dogru da acmasini bilen bir oyuncu. Ayrica 5 yas daha genc.

Keşke birazcık gaza gelipte şu maçta adam gibi oynasalar. 2 tarafıda boklu değnek gerci bu seferde iyi oynayıp elersek dursun takım iyi diye transfer yapmaz. Bilemedim valla aklım karıştı

Fernando'nun gelecegi cok belli ya o kadar like vs
kampa götürülmemesi vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt