Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernando-battles-with-Stokes-Gianelli-Imbula.jpg
150c3a145243394c3bee91068b03fb9f.jpg

Böyle nasıl?

E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maçtan sonra tudor ya transferleri açıklar yada istifasını du bakalım kaldı 2

Herkes ısrarla Serdari yaziyor yapmayin ne Serdari. Herif son 4 sezon duzenli olarak sakatlanmis rezil bi herif !!

Basarili Stoper tandemlerinin en onemli ozelligi bu 2 lilerin cok nadir sakatlandigini gorursunuz.

1 yil evvel sakatlanmis herif hala ortada yok!
Hocam ben Serdar'ın iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Sakatlıklar olmasa farklı bir durumda olabilirdi bence.

19 yasinda alt yapiya yabanci oyuncu aliyoruz nasil bir Kulup olduk yaw

A takima solbek lazim u20'ye aldik :D

Bu yine iyi ihtimal ben anca 1 orta saha alacaklarını dusunuyorum hala. 2 orta saha gelirse buyuk supriz olacak

Takımdan az da olsa ümitli olabilmemiz için 7-8 oyuncuyu postalayıp bir o kadar daha almak lazım. Tek tek isimlerden 20 kişilik kadro bile çıkaramıyoruz Galatasaray'a yakışır şekilde. Donk ve Emrah Başsan gibi adamlar kalacak diye düşünülüyorsa yeni 4.'lükler hayırlı olsun. Üstelik daha büyük harcamalarla.

@Berkan Yavuz
Seneye bizim ne yapip edip su Carole, Linnes ve mümkünse Rodrigues'ten kurtulmamiz lazim.

Özellikle sag ve sol bek pozisyonunda 4 yabancinin olmasi cok sacma.

18 kisilik mac kadrosunda 11 yabanci bulundurabiliyoruz. En iyisi bu hakkimizi komple ilk 11'den yana kullanmak.

Ömer Ali Şahiner ve Ömer Bayram bu ikisi kadar. (Özellikle Carole ne oynuyor ki zaten)

Kanat alternatifi olarak Serdar Gürler, Bilal Basacikoglu, Deniz Türüc ve Kerim Frei gibi isimler Rodrigues'ten daha fazla is yapar diye düsünüyorum.

Paok'un 400 bin euroluk oyuncusuna bir sürü para verdiler.

14 yabanci hakkimiz var diye olur olmaz her yabanciyi almamak lazim.

Ha kalan 3 kontejan icin de u17-18-19-20 turnuvalarinda falan is yapmis ucuz gencler olabilir biri tutarsa iyi paraya göndeririz ama maddi külfete girmeye gerek yok

Bunlara peşinen çöp muamelesi yapanlardandın diye hatırlıyorum ki beklenir hani!...

Mesela Serdar Gürler' in iyi bir tercih olabileceğini en başından beri yazıp durmamın sebebi üstteki boldlu kısımdı zaten. Yoksa Dünyada ondan iyi yüzlerce kanat-forvet olduğunu bilmeyen mi var?...

Transfer sezonu Galatasaray için garip seyrediyor. Hep yabancı ve yüksek maliyetli futbolcular peşinde koşmak rasyonel değil. Yerli piyasadan da oyuncu alınması lazım ki kontenjan dolayısıyla, farklı mevkide de olsa bir futbolcunun kadroya girebilmesi belki bizi Selçuk gibi gereksizin birinden kurtarabilsin. Sınırlama bu kadar rahatlatılmışken bile işe yarar uygun maliyetli birkaç yabancı futbolcunun bulunamıyor oluşu ise ayrıca işbilmezliktir; gerek Tudor, gerek yönetim için...

Takımdan az da olsa ümitli olabilmemiz için 7-8 oyuncuyu postalayıp bir o kadar daha almak lazım. Tek tek isimlerden 20 kişilik kadro bile çıkaramıyoruz Galatasaray'a yakışır şekilde. Donk ve Emrah Başsan gibi adamlar kalacak diye düşünülüyorsa yeni 4.'lükler hayırlı olsun. Üstelik daha büyük harcamalarla.
Serdar-Ahmet
Yasin-Sinan
Selcuk-Tolga

Bence bu isimlerden 3u banko ilk 11 oynayacak.Herseyden once iyi bi hoca bulmamiz lazim

Seri bir stoper kesin lazım. Maicon'un ilk maçı tamam da adam çok ağır herif bunun ilk maçı son maçı olmasıyla alakası yok. Bir adam ya ağırdır ya değildir sonuçta. 2.golde geniş alanda yakalandığımızda Ahmet'le Maicon birbirlerine geçtiler nasıl becerdilerse. Serdar'la Ahmet'te ağır stoperler aynı şekilde. Denayer'i almaları gerek bence kesin yoksa geriye düştüğümüz çoğu maçta Ostersund maçındaki yediğimiz saçma 2.gol tarzı pozisyonlar görürüz bence.

Uğur Karakullukçu: Carole çok formsuz. Ben hala kötü bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Kendini geliştiremiyor.

Denayer gittikten sonra bu adama birseyler oldu

Son düzenleme:
İmbula için 48 saat diyolardı yarın sonuc cıkar herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt