- 26 Kasım 2012
- 185.582
- 258.195
- 5.998
trashi keselim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyiim reis saolsın senı sormalı?
ruby sparkı ızle reıs. az once aydın baskanada onerdımfakat ızlemıs hergele
ZiyaaaaaaaBilgiyi bilip gerçekten vermeyen insanların sebebi zaten senin gibi bir baltaya sap olamayan insanlar.
En basiti Şeref Aydın. 2013 üyesisin kaç yaşındasın ve yaşın yeter mi bilmiyorum ama bu adam her ismi rakamına kadar verirken herkes kral ilan ederdi. Shaqiri olayı başta olmak üzere birkaç isimde sorun çıkınca adama denmedik şeyi bırakmadılar.O da dedi ki madem iyi günde böyle kötü günde böyle. Ben bildiğimi kendime saklarım. Bilgi aldığı kişiyi falan kaybettiği yok. Sonra gel senin gibi bir işe yaramayan bırak Galatasaray'ı tutmayı mağazaya gidip atkı bile almadan klavye taraftarları geliyor bu adamlara felsefe yapıyor.

bişey sorucam yalan söylüyorsun v.s değil de bu kadar bilgiye sahib olabilmen için ne olman lazım cenk ergünün yakınımı yada gs muhabiri filan mı? kulüpte çalışan adam olsa yine bu kadar şey bilmen mümkün değil çünkü gizli oluyor bu işler ceng bütün yöneticilere görevlilere süreçleri bildirmiyor heralde? nasıl bir konum ki bu bu kadar bilgiye sahib olabiliyorsun rengdash?
denayer?Bilgiyi bilip gerçekten vermeyen insanların sebebi zaten senin gibi bir baltaya sap olamayan insanlar.
En basiti Şeref Aydın. 2013 üyesisin kaç yaşındasın ve yaşın yeter mi bilmiyorum ama bu adam her ismi rakamına kadar verirken herkes kral ilan ederdi. Shaqiri olayı başta olmak üzere birkaç isimde sorun çıkınca adama denmedik şeyi bırakmadılar.O da dedi ki madem iyi günde böyle kötü günde böyle. Ben bildiğimi kendime saklarım. Bilgi aldığı kişiyi falan kaybettiği yok. Sonra gel senin gibi bir işe yaramayan bırak Galatasaray'ı tutmayı mağazaya gidip atkı bile almadan klavye taraftarları geliyor bu adamlara felsefe yapıyor.
Denayer da gelirse yüksek ihtimal 3'lü defans oynayabiliriz hatta güzel de olur taş gibi takım oluruz marianonun gelişi daha da anlam kazanır hatta 4-4-2, 4-2-3-1, 3-4-2 ,3-5-2 her sisteme uyacak oyuncularımız olur :asd22:
-----------------Muslera-----------------
-------Serdar--Maicon--Denayer-----
Mariano--Imbula--Fernando--Garry
---------Feghouli----Belhanda-------
-----------------Gomis-----------------
denayer?
3.bir forvet isteniyordu isim var mi?
Ortasahada hem imbula-fernando alinmayacak dediler diğer ofans yönü güçlü ortasaha hakkinda bi bilgin var mi?
Doğru ya da yanlış ben seviyorum futbol hakkinda konusmayi, bilgilerin dogruda olsa yanlista farketmez benim için
Krdş kusura bakmada 8 yıldır buradayım gördüğüm en mantıksız diziliş bu galiba.
3.forvet için bir tahminin var mi?Denayer işi yaş dostum. Oyuncu istese de City biz bu adamı oradan oraya kiraladık manyak ettik diyor. Ya sahibinin satın aldığı Granada'ya gidecek ya da kadro dışı kalacak. Bırak bizi başka kulübe kiralanması olmaz. Sadece satılır. Çünkü en basiti biz ve Sunderland'de çok mevki değiştirdi. Sabit mevkisinde oynatılmadığı için kiralanmasına hiç sıcak bakmıyorlar.
3. forvette olacak ama bu Türk olacak
İkisi birden olabilir niye olmasın. İkisini birden bonservisi ile almaya kalkmıyorsun. Öyle olsa alamayız ama İmbula'ya kiralama izni çıkarsa 4-3-3 oynanacak.
Fernando - İmbula
Belhanda
şeklinde orta alan olacak. İkisinin olma ihtimali çok düşük düşük olma sebebi Stoke. Zarar etmeden satmak istedikleri için opsiyonu çok yüksek tutuluyor.
Emin misin ? 1 ay önceye dönüp tolgalı, selçuklu kadrolara bak o zaman forum da fazla online değilsin görmüyorsunley:
Krdş kusura bakmada 8 yıldır buradayım gördüğüm en mantıksız diziliş bu galiba.