Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denayer işi yaş dostum. Oyuncu istese de City biz bu adamı oradan oraya kiraladık manyak ettik diyor. Ya sahibinin satın aldığı Granada'ya gidecek ya da kadro dışı kalacak. Bırak bizi başka kulübe kiralanması olmaz. Sadece satılır. Çünkü en basiti biz ve Sunderland'de çok mevki değiştirdi. Sabit mevkisinde oynatılmadığı için kiralanmasına hiç sıcak bakmıyorlar.

3. forvette olacak ama bu Türk olacak

İkisi birden olabilir niye olmasın. İkisini birden bonservisi ile almaya kalkmıyorsun. Öyle olsa alamayız ama İmbula'ya kiralama izni çıkarsa 4-3-3 oynanacak.

Fernando - İmbula
Belhanda

şeklinde orta alan olacak. İkisinin olma ihtimali çok düşük düşük olma sebebi Stoke. Zarar etmeden satmak istedikleri için opsiyonu çok yüksek tutuluyor.

Granada degil Girona, ayrica City'nin sahibi degil guardiola'nin abisi Girona kulubune 3million euro verdi City football club ile ortak olmalari icin

Ismini ziya'ya degistirmeni oneriyorum

Son düzenleme:
Arkadaşlar müsterih olalım gece nöbetçi modu geldi.

bu forumun sergen zereni var.sadece bilin istedim...

3.forvet için bir tahminin var mi?

Bu arada volkanla ilgili mesajini gormedim, oluru var mi?

Volkan'ı menajeri pazarlamaya çalıştı. Bizim yağlı surat sıcak bakıyor. Nerede çöp yerli varsa gözü onda çünkü. Ama biz taraftarın ağır tepki koymasından korkuyor. Hem Fenerli olması hem de yerli kanat olmasından dolayı. Yabancı transferler ve sinan'ın gidişi sonrasında kadroya katmayı planlıyorlar. Tepkinin az olacağını düşünüyorlar. Bakın Sinan gitti adam lazımdı beleşti aldık gibisinden.

Forvet için isim bilmiyorum ama bana Adem Büyük için bir Donk saçmalığı yapılacak gibi geliyor.

Google acin bakin, pere guardiola ile Girona'nin ne alakasi varmis.

City satin mi almis kardes kulub olmasini mi istemis?

Yunus emre Ziyaaaaa

Ulan yine aklima geldi simdi hamza capsizi sabriyi neye dayanarak benfica macinda sol kanatta oynatti. Abv hamza

74bcee6d1330757.gif

Hala bu duyumcuya inanan varsa allah iflah etsin, hayirli geceler.

Granada degil Girona, ayrica City'nin sahibi degil guardiola'nin abisi Girona kulubune 3million euro verdi City football club ile ortak olmalari icin

Ismini ziya'ya degistirmeni oneriyorum

Güzel kardeşim sana son kez cevap veriyorum. Liselilerden betersin çünkü laf yetiştirmeye mecalim yok.
Girona yada Granada saat gecenin 2'si. Günün yorgunluğu ile yanlış yazmış olabilirim. City'nin sahibinin resmi olarak satın alma girişimi olmasa da Pep'in kardeşinin etkileri ve Pep'in görmek istediği oyuncuları Girona'da denenmesi için anlaşma hazırlandı. Ayrıca City, UEFA kurallarına takıldığı zaman Girona'ya maddi destek çıkarak transferi direk Girona üzerinden yapacak. Bu bir nevi Girona'yı satın aldıklarını gösteriyor. İki yabancı ajanstan haber okuyarak o şöyle bu böyle deme hiç. Ayrıca Pep'in kardeşi 3 milyon vermedi. Kendisi Girona'nın çalışanı 2014 yılından bu yana. Bu seferde Barcelona'ya aynı olay yapılıyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt