Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fotomaç: Volkan Şen Galatasaray'da. Hatta 1 milyon da imza parası alacakmış.

Demek Volkan'ı almışız hemen küfredelim... Neyin kafasıdır bu?

fenerin transferleri biz yapsak olası yorumlar ;

Ekici:Trabzondan adam mı alınır hala akıllanmadık küçük takım topçusu...trabzon ekiciyi k.dışı bırakınca yükselişe geçti

Dirar: Monaconun hücumda beğenemeyip sağ beke yedek olarak devşirdiği adam gelmiş 30una bir yol olmaz

Valbuena: Gelmiş 33 yaşına max.1 sene oynar ..dünyanın yıllık ücreti verildi bir de bonservisi var hiç akıllanmıyoruz..

Ama fener alı nca offff hücum gücüne bak Valbuena-dirar-alper-v.persie arkaarında da ekici topal offfff şampiyon olur bunlar
Biraz da pozitif bakın be kardeşim..Olası transferler gerçkelşirse fegouli-ımbula-fernando gibi bu ligde tek rakibimiz bjk onlar da hazır kadroları olduğu için
Beşiktaşdan taliscayı çıkar ilk 4 e giremez bile.

En beğendiğim topçulardan birisidir Benficadan daha büyük yere gider sanıyordum baya üzüldüm beşiktaşa geldiğinde.

Galatasaray, Feghouli transferinde sona geldi.Cezayirli oyuncunun kulübü ikna edildi. Oyuncuyla yapılan pazarlıklarda çok az ücret farkı kaldı, hafta içinde bu farkın da çözülmesi bekleniyor.
Benfica'nın yanı sıra bir kulübün daha Sinan Gümüş için devrede olduğu ve durumunun haftaya netleşeceği öğrenildi.
(BeINsports)

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Feg gelmezse bence gelen diğer isimlerin önemi yok ki aralarında en iyisi bek olan Mariano takım güç kaybetti net olarak.

Zaten adamlara ederini verecek olsan gelmez gelen adamin öncelikli tercihi para. Yoksa son 2 yılda havaalanı basılmış, en ünlü gece kulübünde yılbaşı gecesi katliam yapılmış vb. ölümlerle dünyada haber olmuş bir ülkeye kim neden gitsin.

Yarınki maçtan çok korkuyorum herşeyi belirlicek bir maç. takımın 3 4 farkla yenecek kapasitesi var mı diye düşünüyorum ama ümitlenemiyorum. Tek ümitlendiren 30 35 bin seyici olursa baskı fln anca öyle gaza gelirsek geçeriz diye düşünüyorum.

Bir tane gerizekalı kuş var forumu karıştırıyor.

15e0fa3e3ebc34886d8d570c860b3bfe.jpg

Denayer nereden çıktı yine. Takılar adama hızı dışında hiç esprisi yok adamın. Onun tip bir stoper almalıyız Maicon yanına ama daha üst düzey olmalı.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

enazından sakatlanana kadar maiconun yanında serdar oynamalı serdar sert ve seri hamleli bir ahmet gibi agır degil

ama tudor efendi nedendir bilmiyorum serdarı düsünmüyor resmen kumar oynuyoruz

işte sorun orda olası transferler gerçekleşirse bir feghouli için 25 gündür uğraşıyoruz sanırım :) bi ara tatilde dönünce imza atcak fln denmişti hatta :D o olası transferler olmuyor işte bi türlü sorun bu

hocam feghouli 27 yaşında valenciadayken 15-20 milyon para edecek adamdı sözleşmesini uzatmadı bedava gitti..
Fernando Cityde ort. 20 maça çıkan adam..üstelik hala çok yaşlı değil.
Imbulaya 2 yılda 50 milyon€ bonservis ödenmiş..

Bu adamlar ha dedin mi gelmez Türkiyeye..

Sözüm meclisten dışarı cidden nankörlük eden bir grup var.. Sanki Galatasaray her zaman 1 temmuzda transferi bitirip de kampa giriyor gibi davranıyorlar.. Ya arkadaş bizim transferler hep son hafta yapılrı yalan mı ? Geçen yıl ereni alırken bile geldi gelmedi gitti gitmedi bir ton tantana yapıldı da öyle geldi..Türkiyede işler böyle yürüyor.. 15 temmuza kadar 4 transfer açıkladık hiçbiri de öyle Anadolu topçusu veya 35ine gelmiş AVrupalı değil zor transferler bu bile dursun özbek çapıbdaki bir adam için büyük başarıdır..

Biraz sabır diyorum

enazından sakatlanana kadar maiconun yanında serdar oynamalı serdar sert ve seri hamleli bir ahmet gibi agır degil

ama tudor efendi nedendir bilmiyorum serdarı düsünmüyor resmen kumar oynuyoruz
Serdar seri değil beli dönmüyor onun da. Geçen sene Fenerbahçe maçını hatirlayin. Oraya seri biri lazım supuren. Ama kademe ve markaji da bilmeli. Denayer de bu yok hiç.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt