Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duyumcu değilim ben dostum. Duyumcu dediğin adam sosyal medya hesabı açıp takipçi kasar. Benim forumda herhangi bir çıkarım yok. Bilgim olanı yazdım. Dünde yazmıştım ama genel bir toparlama yapayım. Ayrıca geçmiş mesajlarıma bakılırsa Sneijder konusunda en çok sallayan benim hem taraftara hem yönetime. Çünkü adamın gideceği çok net belliydi.

Feghouli'nin istediği para 3.750 milyon. Haberlerde geçen 3.2 olayı yanlış. Biz bu parayı 3.50'a çekmeye çalışıyoruz. İmza parası sorun değil. West'e verilecek paranın 1.5 milyon'u Feg'e gidecek. Kulüp ile oyuncu arasında böyle anlaşma oldu.

Konoplyanka hala sol taraf için düşünülüyor. Oyuncu ile normalde anlaştık. Fiyatını da yazayım direk. Yıllık 3.250 milyon verilecek. Puan başı ücret 5.000 €. ŞL katılım bonusu 350.000 €. Buradaki sıkıntı Schalke yöneticileri. Yeni aldıkları oyuncuyu kiralamak yanlış geliyor. Hocası deniyor eğer ki izin çıkarsa 1.5 milyon karşılığında kiralanacak. Olur da Schalke bırakırsa verdiğim rakamları hatırlarsın.

Mariano gelmeden önce ki 2 gün önce yazmıştım zaten. Oyuncu en geç yarın gece gelecek diye o gece İstanbul'daydı.

Volkan olayını az önce söyledim.

Sinan Podolski ve Sneijder ayrılığı sonrasında daha da kötü oldu. Takımda anlaşabildiği en iyi isim Yasin kaldı onunda ben Ronaldo'yum tavırları yüzünden ayrılmayı istiyor. Çünkü kendisi Yasin'den daha iyi oyuncu ama oynayamamak canını sıkıyor.

İmbula olayı Stoke City'de zaten biliyor herkes. 1.6 milyon değil ücreti. 2.20 milyon oyuncuyla anlaşılan ücret.

Fernando olayında ise oyuncu ile anlaşma tamam. 3.25 mil yine oyuncuya sunulan ücret. City bonservis olayında orta yol aranıyor.

Nasri'nin istediği yıllık ücret 5 milyon civarında. City kiralama istemiyor zaten. Bonservisi 12 civarı olduğu için imkansıza yakın.

Vainqueur ile yıllığı 2.5 dan anlaşma yapıldı. Adı geçen oyuncular olmazsa kendisiyle 4 yıllık imza atılacak.

Selçuk hiçbir yere gitmiyor. Gözden çıkarıldığı falan yok.

De Jong'a takım bul gidişini hallederiz dediler. İsteklerini karşılayan kulüp yok ama gidecek.

Cavanda'ya fesih uygulanacak ama adam arıza. Para istiyor orta yol aranıyor.

Eren'e Basel 2 milyon verdi bizimkiler net dille reddetti. Oyuncu asla satılmayacak.

Linnes'i Molde kiralamak istedi ama Tudor kalmasını istedi.

Lingard için kiralama girişimi var. Mou bundan bir cacık olmaz gönderin derse pazarlık yapılacak.

Olivera scout değil menajer ismi. DK takip edilirken izlendi ama yağlı surat scout ekibinin hiçbir önersini dikkate almıyor. Menajer teklifi gelince, scoutlarda isteyince Muslera'da referans olunca denenmek için alındı.

Vedat Muriqi ile alakamız yok.

Strinic için taraftar tepkisi var 3 milyon bonservis sıkıntı. Alınan oyuncu beğenilirse o bölge tamamlanacak.

Rıza Durmisi için teklifimiz 4.5 milyon + bir dahaki satıştan %20 pay. Betis 8 istiyor.

Donk bu sezon kalacak. Orta saha ve stoper alternatifi olarak düşünülüyor.

Hakan Balta'ya çok teklif var ama bizde bırakmak istiyor. Ama Tudor kafadan sildi. Gideceği net.

Benimde zaten bildiğim bu kadar. Yukarıda bir arkadaş söylemiş tak diye yazıyor diye. Tak diye yazılmıyor bunlar. Muhabbet sırasında öğrenilen şeyler. Quaker olsun Şeref olsun tak diye bilgi alamaz zaten kimse. Sohbet arasında bilgi toplanır aktarılır.

Herkese yapılan bana da yapılıyor. Ayıptır bu. Ben burada Galatasaray için muhabbet etmeye geldim. Amacım falan duyumculuk değil yeni üye de değilim. Eski hesabım Hakan Delikanlı ile kapışmamdan dolayı banlanmıştı. Diğer ismim Emre Bahçivan saklım yok. Az çok inanılması için dünkü mesajlarıma bakılması yeterli. Ama elbette bende bir şey öğrensem de artık yazmam çünkü tepki almak hoş değil.

Senin bu dediklerin doğru çıksın, ben şapka çıkarırım sana. Ama ortalık yalancı kaynıyor. O yüzden tepki alman normal. İnsanlar kimseye güvenmiyor...

Adamlar ilk 10 dakika gol yemezse sittin sene elemeyiz bence o taraftar etkisi filan dediğin 10 hadi bilemedin 20 dakika biz de baskı kuracak bir oyuncu grubu ve oyun yapısı yok maalesef. Daha 4 maçta yaptığımız atak sayısı bile belki anca 4'ü bulmuştur.
adamların rezalet stoperleri var kendi kalelerine gol atmakta baya ısrarlıydılar ama olmadı, ilk maçta bu takıma nasıl gol atamadık inanılır gibi değil. gol atmayı geçtim pozisyona bile giremedik şaka gibi

FFP gereği oyuncu göndermeleri gerekiyordu ve satabildkleri oyuncu yok şu anda. Kjear'ı bile satacak durumdalar yeni transfer için son çare. Isla bunun için bekletiliyor deniliyor. Eğer korktuğum gibi Volkan'ı biz alıp böyle bir avantaj sağlıyorsak dursun'un fenerliliği ıspat edilmiş olur. Hem Volkan'ı al izle ve dünya para ver, hem de rakibin maaş yükünü azaltıp yeni transfer yaptır.

Eleniriz beyler
Adamlar bizden daha sistemli daha ahlaklı daha serefli.

Selçuk gibi takımının elenmesini isteyen bir kaptanın
Sinan gibi beni belese yollayın diyen bir Ergen'in
Yasin gibi hep bana hep bana diyen bir ahlaksizin
Eren,Carole,Tolga gibi rezillerin olduğu takım hiç bir takımı eleyemez.

Yarın biraz press baskı yapsak taraftarda aynı şekilde baskıyı kursa eminim golü buluruz ilk 15 dk gerçekten çok önemli

kabadayilik yapan, kufurlu konusan, sesi cok cikan malesef hakli goruluyor kulturumuzde.
kimseye ayni sekilde cevap vermek yada polemige girmek gibi bir niyetim yok.

Sadece sunu bilin ki, basimizda tarihin en vasifsiz ve ayni zamanda hain baskani varken, 2 sezon ust uste bizi kargaya kusa hatta belediyelere madara etmisken, kimse O'nun yeteneksiz, karaktersiz ve ruhsuz takimina inanmak zorunda degil, ayrica imkansiz transfer haberlerine inanmak sizin tercihinizdir ama inanmayanlara da saygi duymak zorundasiniz.

orta saha transferini en sona bırakanları olmayan beyinlerinden öpüyorum

kabadayilik yapan, kufurlu konusan, sesi cok cikan malesef hakli goruluyor kulturumuzde.

Sadece sunu bilin ki, basimizda tarihin en vasifsiz ve ayni zamanda hain baskani varken, 2 sezon ust uste bizi kargaya kusa hatta belediyelere madara etmisken, kimse O'nun yeteneksiz, karaktersiz ve ruhsuz takimina inanmak zorunda degil, ayrica imkansiz transfer haberlerine inanmak sizin tercihinizdir ama inanmayanlara da saygi duymak zorundasiniz.

Edebiyat parçalama birader. Senin buraya gelip ÖFK çakacak ben de gülecem yazman buradaki herkese küfürdür. İçinde azıcık insanlık olsa, adamlık olsa senden daha fazla üzülen insanlara gelip böyle konuşulmayacağını bilirdin. Olay transfer falan değil bunu sen de biliyorsun. Kimsenin derdi takıma inanmamak transfere inanmamak değil hikaye anlatma burada. Sen buradaki insanlarla uğraşmayı kendine görev edinmişsin, bu da ruh hastalığıdır başka bir şey değil.

1d0b30fd931cd097ada3c266a4ceb8b0.jpg

Gelmemesi büyük sürpriz olur demiş quakerbey

E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

inanmıyorsan tek başına inanma Dursun Özbek yorum bölümüne yaz burası transfer nöbeti insanların canını sıkma

Sinan yerine mi volkan düşünülüyor acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt