Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Kupa fener ve Şampiyon biz olursak ya cinde türkiyemizin super kupası oynanılırmı diye ağlamaya başlar.Fiko: super kupa 2018de Çinde oynansın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kupa fener ve Şampiyon biz olursak ya cinde türkiyemizin super kupası oynanılırmı diye ağlamaya başlar.Fiko: super kupa 2018de Çinde oynansın
10-11 sezonu süper kupa maçı oynanmayacak galiba hiç![]()
Taraftar aldıracak merak etmeyin
Yarın 40 bine yakın taraftar bekliyorum
Normal de iyi ve bu atmosferlere alışık bir takım olsa elerler derdim ama adamlar ilk defe böyle büyük atmosfer'e geliyo 4-5 atıp yollarız.
Takıma güvendiğimden değil adamlar çok saçmalayacak
Zaman yolculuğu yok malesef, ayrıca o takımdaki oyuncular da yok artık aradan da 6 yıl geçmiş.10-11 sezonu süper kupa maçı oynanmayacak galiba hiç![]()
Fikret Orman: Biz Real Madrid'le oynarken saygı duyulan bir kulübüz. Kac kere oynadin lan madridle![]()

Fesh ettiler agaVolkan Şen gelirse Fener'e yapacağı transfer için yer açmış oluyor muyuz? Sözleşmesi var mıydı bunun daha?
Olumlu düşüncelerin bana güven aşılıyor.
Fazla kullanıyor tineriFiko: super kupa 2018de Çinde oynansın
Duzgun ve argosuz cumle kurmak edebiyat parcalamak olmus sanirim, herneyse.Edebiyat parçalama birader. Senin buraya gelip ÖFK çakacak ben de gülecem yazman buradaki herkese küfürdür. İçinde azıcık insanlık olsa, adamlık olsa senden daha fazla üzülen insanlara gelip böyle konuşulmayacağını bilirdin. Olay transfer falan değil bunu sen de biliyorsun. Kimsenin derdi takıma inanmamak transfere inanmamak değil hikaye anlatma burada. Sen buradaki insanlarla uğraşmayı kendine görev edinmişsin, bu da ruh hastalığıdır başka bir şey değil.
Fazla kullanıyor tineri
Küfüre gerek yok ama şu anda Volkana da gerek yok, hele hele İmza parası falan.Fotomaç: Volkan Şen Galatasaray'da. Hatta 1 milyon da imza parası alacakmış.
Demek Volkan'ı almışız hemen küfredelim... Neyin kafasıdır bu?