Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.457
- 8.802
- 1.698
İmbula Fernando ve Feghouli ard arda açıklanacak sanırım
Ağzından bal damlıyor başkan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İmbula Fernando ve Feghouli ard arda açıklanacak sanırım
kim?Bir tane gerizekalı kuş var forumu karıştırıyor.
Bu maç özelinde konuşursak karamsarlığa gerek olduğunu düşünmüyorum
Şimdi stad doluluk oranına baktım biletlerin çoğu tükenmiş taraftar inanmış demek. Bizim gibi takım için böyle bir rakip ile ilgili böyle konuşmak can sıksa da avrupa'da Galatasaray'ı özledim her rakibi ciddiye alıyorum.
Avrupa ile ilgili düşüncelerimi biliyorsun, süper lig filan hikaye şu avrupa ligini bir daha kazanmak hayalim.
Ağzından bal damlıyor başkan![]()
bizim insanimiz buna hazir degilBence iyi fikir
Süper ligi başka ülkelerde de tanıtmak lazım ki ligin izleyici oranı yükselsin, degerlensin
çok yoğunlaştı haberler ntvspor falan da girmeye başlayınca ümidim arttı
Duzgun ve argosuz cumle kurmak edebiyat parcalamak olmus sanirim, herneyse.
Ruh hastaligi teshisi icin tesekkur ederim.
Benim hakkimda teori uretip kendini yormasin insanlar diye soyluyorum, sampiyonluktan sonra Galatasaray'ın bu hainlerin ve capsizlarin eline gecmesi ile birlikte destegimi cektim 2 sene boyunca, forumda da yazmadım dogal olarak. Cunku olacaklar az cok belliydi.
Su anda ise dursun gidene kadar elimden gelen herseyi yapacagim, bu platformda insanların gözünü acmaya calismak bunlardan sadece bir tanesi.
Biz de dursun'u sevmiyoruz ama gitmiyor ne yapalim o yuzden kendimizi avutuyoruz dusuncesini sacma buluyorum ama saygi duyuyorum.
OFK cakacak mesajim dun 10 kere alinti yapilmis aciklik getireyim, o mesajı yazdigim arkadas ilk mactan once, ilk macla ilgili endiselerime cevaben bana kabadayı bir tabirle "bu mactan korkup duruyorsun derdin ne?" gibi bir cevap atmisti, ben de gol atamayacagimiz bir yenilgi ortaligi karistiracak demistim.dun de gelmis ikinci mactan once de aynı kabadayılık ve bilmislikle yazdıgı mesajlar uzerine bir gonderme yaptım, olayların tekrar edeceginden emin oldugum icin.
Cok uzatmanın anlamı yok cok sart olmadikca cevap vermeyin lutfen, sadece bazi konulara aciklik getirmek istedim forum sagligi acisindan. Camur at izi kalsın olmasın.
bizim insanimiz buna hazir degil
cinliler bilmez bizim comarlari önlem almazlar rezalet cikar
en son almanyada oynanan fb gs dostluk macinda rezil görüntüler vardi
aynisi olur
Küfüre gerek yok ama şu anda Volkana da gerek yok, hele hele İmza parası falan.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Lan oğlum bu adam playstation için VR gözlüğü falan alıp onunla fifa da falan mı oynuyor Real Madrid ile.Fikret Orman: Biz Real Madrid'le oynarken saygı duyulan bir kulübüz. Kac kere oynadin lan madridle![]()
almanci her yerde almancidirIyi de Almanyada almancı ç*mar sorunsalı var reis
Çinde ç*mar sayısı o kadar yüksek değildir