Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera
mariano maicon xxx xxx
xxx xxx
xxx belhanda xxx
gomis​

daha 6 mevki bombos, bombok...

hele orta saha komple bos, sol kanat bos, sag kanat bos, sol bek bos... ohoooooooo

Bence artık kavgayı tartısmayı transfefleri bırakıp yarınki maça odaklanmak gerekiyor. Tahminimce herşeyi belirleyecek transfer ıvır zıvır vs. yarınki maç İstanbuldaki arkadaşlarda bilet alıp giderlerse çok makbule geçer :)

Kenan Fotomaç diyorum. Fotomaç...

Ha Volkan'la ilgileniyor olabilirler ona bir şey diyemem de bu habere inanmak inanılmaz.
Yok zaten inanmadım, Fotomaç, Fanatik, bunların ne denli yalancı olduklarının biliyorum. Ama ikide bir Volkan haberlerinin çıkması da rahatsız edici. Tamam yine alırsın ama önce daha önemli eksikleri hallet, ondan sonra para kalırsa böyle oyuncuları uygun ise al.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
beyler konu dısı olacak bu gsstore.org da sıkıntı yasayan bir tek ben miyim merak ettik. site sürekli kasıyor.

yasini gönderip volkan şeni almak büyük hata olur yasin yerine en azından orkan çınar,oğulcan çağlayan falan alınabilmeli

DFFXRPkXcAANFUW.jpg

Bence artık kavgayı tartısmayı transfefleri bırakıp yarınki maça odaklanmak gerekiyor. Tahminimce herşeyi belirleyecek transfer ıvır zıvır vs. yarınki maç İstanbuldaki arkadaşlarda bilet alıp giderlerse çok makbule geçer :)
beyler bu kadar gerilmeyin. Ben yarın ne futbolculara nede Tudora güveniyorum, sadece bu saydıklarımın toto korkusuna güveniyorum.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Ben sizli bizli konusurken siz surekli kufurlu konusuyosunuz(ancak bu sekilde kendinizi ifade edebilmeniz ve rahatlayabilmeniz uzucu), artik muhattabim degilsiniz.

Yazdıklarının tek kelimesine bile inanmıyorum. Yarın elenirsek sen yine buraya gelip elinden gelen kahpeliği yapacaksın buna %100 eminim. Şu an elenmemiz için dualar ettiğini bile düşünüyorum bunu sadece dün değil her gün yazdıklarınla gösteriyorsun zaten.

Burada kimse ben taraftarın gözünü açacağım diye kendisine görev falan belleyemez, bu senin insanlarla uğraşmak için kendine uydurduğun bir mazeret. Zaten herkes durumun farkında kimin gözünü açıyorsun? Şurada Dursun Özbek'i savunabilecek %1'lik bir kitle bile yokken neyin gözünü açmakmış bu? Hepsi hikaye. Kendi negatifliğini bir şekilde dışarı vurman gerekiyor herhalde sen de bu forumu seçmişsin maalesef.

Aklı başında olan kimse bir tane adama olan sinirinden bütün gemileri yakmaz, kimse böyle aklını yitirip çakmalı makmalı konuşup takımın yenilgisine gülecek hale gelmez.

Bence iyi fikir

Süper ligi başka ülkelerde de tanıtmak lazım ki ligin izleyici oranı yükselsin, degerlensin
Cinde baya türk kökenli insanlar var aslında. Cin halkını ilgisini biraz zor alırsın büyük Avrupa takım ve ligler dururken ki onlar oraya devamlı uğruyor zaten. Ekmek çıksa çıksa bizim için çıkar Avrupa arenasında başarılılarımızdan dolayı.

Feghouli yattığına göre umarım iyi bir alternatif vardır
Lucas ismi durduk yere atılmadı galiba
Fegholui den gelen olumsuz haber oraya yönelmemize sebeb oldu

Galatasaray'a cakacaklar koyacaklar bende gülecegim yazan bir üyenin ceza almamasi Gsc adina bir skandaldir hic kimse kusura bakmasin

Adalet ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt