Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nejat uzatma be kardeşim. Bi bok yedin bari sus yav eleriz falan diye yazıp durma da samimiyetine inanalım.

Diyecek edecek hiç birşey yok resmen buraya gelip milleti provoke ettin o saçmasapan laflarınla.

sent via GSC

Östersunds Kaleci Mills: "16 yaşındayken ailemle birlikte 4 ay Türkiye'de kaldım. Etrafta favori takımım G.Saray'ın formasıyla gezerdim. Şoktayım!..''

Galatasaray'ın yaptığı 4M€ luk teklifi kabul eden Feghouli birkaç gün içinde Galatasaray uçağına binerek İstanbul’da olacak. (Takvim)

❑ Pep Guardiola'nın, City'nin ABD kampına götürmediği Fernando, G.Saray'ın 2M pound'dan 3 yıllık teklifini kabul etti. Daily Express

Feghouli-Fernando-Kolarov ve bir de 8 numara alırsak biraz umutlanabiliriz.

beyler bu kadar gerilmeyin. Ben yarın ne futbolculara nede Tudora güveniyorum, sadece bu saydıklarımın toto korkusuna güveniyorum.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Takıma güvenmemen konusunda haklısın çoğu kişide güvenemiyor zaten işte benim tek güvendiğim aslında taraftar baskısı ile adamların afallaması. Gerci duyduguma göre köy takımı dedğimiz takımda 4 tane milli takım oyuncuları varmış ama taraftar baskısına dayanacaklarını sanmıyorum.

İngiliz gazetelerine Fernando'nun G.Saray'ın teklifini kabul ettiği ve City ile de anlaşıldığı haberleri düşmüş.

2708.png
DFE9yxVXsAAa6Kv.jpg

Saffet Ulusoy Yasin'in bjkye gideceği duyumunu vermişti herhalde Volkan Şen o yüzden bizi bekliyor......

Fernando haftada 70 bin GBP aliyormus. Yani 80 bin euro.

80.000 € * 52 = 4.160.000 € / 2 (vergi)

Net ücret= 2.080.000 € + bilinmeyen bonuslar

Fernando'yu 2.2'ye ikna ettiysek gayet iyi bir anlasma olmus. En azindan takimdaki bazi cöpler gibi 3 kat maas vermiyoruz :D

Ben sizli bizli konusurken siz surekli kufurlu konusuyosunuz(ancak bu sekilde kendinizi ifade edebilmeniz ve rahatlayabilmeniz uzucu), artik muhattabim degilsiniz.

Sen dünkü yazdıklarından sonra öyle küfürleri hak ettin ki... Sen daha küfür görmemişsin arkadaşım.

İnşallah yarın tur atlarız da bütün bu sinir stres en azından bir süreliğine başka taraflara yönlendirilir. Olur da elenirsek de muhtemelen birkaç gün bir şey yazacak durumda olmam. Ben, sen olmadığım için buraya gelip birilerine laf sokma yarışına girecek kadar ruh hastası değilim ama sırf senin yazacağın saçmalıklara dayanamayıp ağır küfürler ederek ceza alabilirim. İçinde inşallah bir gram insanlık vardır da milletin üzüntüsünü öfkeye çevirecek hareketler yapmaktan vazgeçersin.

Yazdıklarının tek kelimesine bile inanmıyorum. Yarın elenirsek sen yine buraya gelip elinden gelen kahpeliği yapacaksın buna %100 eminim. Şu an elenmemiz için dualar ettiğini bile düşünüyorum bunu sadece dün değil her gün yazdıklarınla gösteriyorsun zaten.

Burada kimse ben taraftarın gözünü açacağım diye kendisine görev falan belleyemez, bu senin insanlarla uğraşmak için kendine uydurduğun bir mazeret. Zaten herkes durumun farkında kimin gözünü açıyorsun? Şurada Dursun Özbek'i savunabilecek %1'lik bir kitle bile yokken neyin gözünü açmakmış bu? Hepsi hikaye. Kendi negatifliğini bir şekilde dışarı vurman gerekiyor herhalde sen de bu forumu seçmişsin maalesef.

Aklı başında olan kimse bir tane adama olan sinirinden bütün gemileri yakmaz, kimse böyle aklını yitirip çakmalı makmalı konuşup takımın yenilgisine gülecek hale gelmez.
Türkçem iyi değil gerçekten... Bu yazıda küfür varmış da ben bulamadım. Yardımcı olabilecek birisi varmı?

@Alper Altun :D

İşte Galatasaray'ın Imbula teklifi - Futbol

1.5-2 milyon Euro arası kiralama bedelini gözden çıkartan Galatasaray, opsiyon maddesini 10 milyon Euro olarak belirledi. Şimdi Ada temsilcisinden haber bekleniyor. İmbula'nın Galatasaray'ın teklifini kabul etmesi ve daha önce eşi 5 yıl yaşadığı için İstanbul'a gelmeyi çok istediği öğrenildi. Yönetim bu durumu koz olarak kullanıyor. Stoke'un kiralama konusunda ciddi bir zorluk çıkarması beklenmiyor.

O rakamlara kabul edeceklerini zannetmiyorum :)

fenerin transferleri biz yapsak olası yorumlar ;

Ekici:Trabzondan adam mı alınır hala akıllanmadık küçük takım topçusu...trabzon ekiciyi k.dışı bırakınca yükselişe geçti

Dirar: Monaconun hücumda beğenemeyip sağ beke yedek olarak devşirdiği adam gelmiş 30una bir yol olmaz

Valbuena: Gelmiş 33 yaşına max.1 sene oynar ..dünyanın yıllık ücreti verildi bir de bonservisi var hiç akıllanmıyoruz..

Ama fener alı nca offff hücum gücüne bak Valbuena-dirar-alper-v.persie arkaarında da ekici topal offfff şampiyon olur bunlar
Biraz da pozitif bakın be kardeşim..Olası transferler gerçkelşirse fegouli-ımbula-fernando gibi bu ligde tek rakibimiz bjk onlar da hazır kadroları olduğu için
Klasik transfer döneminde feneri yalama taraftarları bunlar, her sene çıkıp bir güzel feneri yalarlar, yalamadan rahat ettikleri görülmemiştir

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Buradan Feghouli'nin maaşı anlamı çıkıyor 4m'yi WHU'ya veriyoruz oysa ki

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3.75 istiyor feghouli biz 3.25 vermişiz
Bizden biraz daha çıkmamızı istemiş
Imza parasının kalanını bizden alacağı maaşa yansıtmak istemiş

Bu arada biliç kalmasını istemiş
West ham taraftarı bizim sinanda yaşadığımız sıkıntıyı yaşıyor
Futbolcu son derece isteksiz ve moralsiz takımda kalmak adına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt