Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önce yerli transferleri açıklamak gibi hataya düşmezler inşallah

Yabancıları açıklayın taraftar bi rahatlasın

yedek için iyi dediğimiz mert günoka verilecek bonservis ve yıllık ücret cenkinkinden fazla olur

yasini gönderip ne zaman viscayi aliriz yedege ve as kadroya da feguli gibi birini
iste o zaman dogru yoldayiz derim
volkan gibi onun bunun cocugunu istemem ben takimda

yasin seni sampiyon da yapti burak sahada ruh gibi gezinirken
yasini göndermek istiyorsan net ondan daha iyi bir adam almak zorundasin
volkan gibi bir özürlüyü degil
Burak da şampiyon yaptı bizi hatta çeyrek final oynamamızda baş rol oynamıştı.
Yasini istemeyip volkanı isteyenide bende tuhaflarım açıkçası. Yasin bir sezon haddini bilerek oynadı ama sonra af edersin resmen kendisini Ronaldo zannedip zarar vermeye başladı hucumsal oyunumuzda. Daha iyisini almak gerekir tabiki dediğin gibi

Tamam Yasin ilk sezondan sonra patatese sardı ama aynı yaştalar Yasin'in ölüsü kötü sezonumuzda 9-10 gol attı , hani Volkan 25 yaşında olsa falan gene tamam dicem.

He yukarıda Leo Mert'e sallamış. Yakıştıramadım.

Piyasada yerli kaleci yokken bonservis parası vermeden kimi alabilirsin Mert'ten daha iyi , altyapıdan çıkanlar ortada iken

Bursanın 1.5 senedir elinden çıkarmaya çalıştığı yıllık 700 bin euroya oynayan Mert Günok bakalım kaça gelecek :)

Benim adayım Ferhat Kaplan

Mert Günok u yedek kaleci olarak ikna edebilmek bence başarı . Transferi gerçekleşirse ben çok memnun olurum

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak oldu

Mert yedek için on nummara transfer maliyeti de uygunsa.
Hemde yerli kontenjana faydalı olacak.

sen galatasaraysin abi
senin as kadrondan biri sakatliginda aha sictik moduna giriyorsan bir seyler yanlis gidiyor demektir
yedeklerin de en az as kadron kadar iyi olmali ki sorun yasamayasin
haaa yedeklerin bile aslarin kadar para cukkaliyor o ayri mesele ama kalite olarak boktan beterler

mert transferini yorumlamadan maliyetlerini bekleyin bakalım bursaya ne kadar bonservis verilecek

Tamam Yasin ilk sezondan sonra patatese sardı ama aynı yaştalar Yasin'in ölüsü kötü sezonumuzda 9-10 gol attı , hani Volkan 25 yaşında olsa falan gene tamam dicem.

He yukarıda Leo Mert'e sallamış. Yakıştıramadım.

Piyasada yerli kaleci yokken bonservis parası vermeden kimi alabilirsin Mert'ten daha iyi , altyapıdan çıkanlar ortada iken

Ops bonservisi varmış da , sözleşme 2018 bitiş , yaş 28 , as kaleci değil 750 den fazlaysa saçmalık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt