- 12 Haziran 2013
- 9.915
- 6.000
- 1.843
Hakan Arıkan yedek kaleci için çok iyi olur. Tecrübeli ve iyi bir kaleci.
"hakan arıkan ıska geçti" sözüyle ün yapmış birinin bizde olmasını istemem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakan Arıkan yedek kaleci için çok iyi olur. Tecrübeli ve iyi bir kaleci.
Tamam Yasin ilk sezondan sonra patatese sardı ama aynı yaştalar Yasin'in ölüsü kötü sezonumuzda 9-10 gol attı , hani Volkan 25 yaşında olsa falan gene tamam dicem.
He yukarıda Leo Mert'e sallamış. Yakıştıramadım.
Piyasada yerli kaleci yokken bonservis parası vermeden kimi alabilirsin Mert'ten daha iyi , altyapıdan çıkanlar ortada iken
@Sergen Zeren mert tam senlik hea sarışın falan. hadi gene iyisin köftehor
Mert 'in kaynağı ne
Trabzonun Cavandayı yollamaya çalıştığı gibi Bursada Merti yollamaya çalışıyor ama biz bonservis vererek alırız şaşırmammert transferini yorumlamadan maliyetlerini bekleyin bakalım bursaya ne kadar bonservis verilecek
Herkes Hakan Arıkan'ı 8-0 lık maç ile kötü hatırlıyor ama o yılların üstünden çok zaman geçti. Bende 8-0 lık maçtan sonra Hakan'a hep kova gözüyle bakıyordum ama son yıllarda adam kendini aştı çok tecrübeli ve iyi bir kaleci oldu. Eski lig maçlarını izlemeni tavsiye ederim."hakan arıkan ıska geçti" sözüyle ün yapmış birinin bizde olmasını istemem.
Trabzonun Cavandayı yollamaya çalıştığı gibi Bursada Merti yollamaya çalışıyor ama biz bonservis vererek alırız şaşırmam![]()
Emre Taşdemir veya Aziz Behich gelse çok iyi olurki zaten öyle olacak mesela aziz behiçi alsak fena olmazdı
Mert i severim ben ahlaklı bir topçu. Şuan bizim derdimiz sol bek dmc mc kanat ve forvet.
Iki gündür gündem volkan sen ona kızıyorum ben mert de arada kaynadı![]()
Plansızlık değil, komisyon için bu fırsatı kaçırmazlar.Plansızlık işte. İlla adam alacaklarsa gurbetçi kanat mı yok bitane genç getirsinler işte