Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6701fc1bf7764c0f0fd32ceb6ecb68dd.jpg

Şu tip spor bakanı oluyor. Ulan yok mu eski sporcu biri

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

eski sporcu olsa ne olur hicbiri bir boktan cakmiyor
eski futbolculari görüyorsun spor programlarinda
mal mal konusup insanlarin sinirlerini bozmaktan baska bir sey yapmiyorlar

Herkes Hakan Arıkan'ı 8-0 lık maç ile kötü hatırlıyor ama o yılların üstünden çok zaman geçti. Bende 8-0 lık maçtan sonra Hakan'a hep kova gözüyle bakıyordum ama son yıllarda adam kendini aştı çok tecrübeli ve iyi bir kaleci oldu. Eski lig maçlarını izlemeni tavsiye ederim.
Adam 36 yaşına doğru ilerliyor renktaş.

senelik 1 milyonu geçmemek şartıyla volkan şen'in kadroya katılması gerektiğini düşünüyorum. sinan'ın gideceğini ve feg'in geleceğini düşünürsek. takımda sadece 3 kanat oyuncusu oluyor. feg-yasin-rodrigues. alabilirsek tabi ki kono tarzı bir oyuncuyu hepimiz isteriz ama kono tarzı bir oyuncu alınsın ya da alınmasın volkan'ın transferi bunun dışında değerlendirilmeli. çünkü şuan için orta sahaya 2 transfer yapılacağı söyleniyor. eğer ki gerçekleşirse gelecek sene ilk 11'de sadece stoper mevkisinde yerli oyuncu oynayacak. bu da demek oluyor ki yedeklerde 6 yerli, 1 yabancı bulundurabiliriz. elde hiç bek olmadığı için bu yabancı kadrosu linnes ya da carole'dan birine ait olacak. bu durumda da yerli olarak sonradan oyuna girip hareket katacak, ortalığı karıştırabilecek seviyede 1-2 oyuncuya ihtiyacımız var. eldeki kadroda sadece bu özelliklerde yasin var, ekstradan volkan'ın da kulübeye güç katacağını düşünüyorum. bu sebeple bu transfere karşı değilim, hatta alınmasının zarar değil, fayda getireceği kanaatindeyim

30 yaşında Volkan Şen'i alıp altın madeni diye bahsettikleri 17'yaşındaki kardeşlerimizden birini bile hesaba katmadığınız için kulüp senelerdir zararda. Üstelik içlerinde kanat oynayan 2-3 isim var diye biliyorum.

Yedek kaleci icin 500.000-600.000 euro max maas verilecekse sorun yok.

Volkan Şen salağı alınacağına altyapıdan bir çocuk oynasın daha iyi. Yasin'e saydırırken ondan daha kötüsüne razı olmak inanılmaz.

YouTube

yedek kalecimizin perfomansına like atmanı bekliyorum :)

ve şu an ondan başka yedek kalecimiz de yok :)
mert yanında neuer kalıyor .

eray mertten iyi olabilir
ayni sezon deplasmandaki copenhag macinda iyidi net goller kurtardi
merti ne zaman gorsem manyakca seyler yapiyor ve eraya gore cok daha fazla maca cikmis biri

30 yaşında Volkan Şen'i alıp altın madeni diye bahsettikleri 17'yaşındaki kardeşlerimizden birini bile hesaba katmadığınız için kulüp senelerdir zararda. Üstelik içlerinde kanat oynayan 2-3 isim var diye biliyorum.
Recep gül volkanın beyinli versiyonu. Bide yunus var ama o benim gözüme çarpmadı şimdilik. Takip edenler onunda iyi olduğunu söylüyor. Tecrübe yok ama işte.

Adam 36 yaşına doğru ilerliyor renktaş.
Daha iyi zaten sadece Türkiye kupasında oynayacak. Forumdaki herkes yedek kalecimiz genç ve çok iyi olmasını istiyor. Ancak iyi ve genç bir kaleci, Muslera'nın olduğu yerde kariyerini yedek kulübesinde bekleyerek geçirmek istemez.

bu bakış açısı populistlikten öteye gitmiyor. hiç bir altyapı oyuncusu direkt olarak 17-18 yaşında çıkıp Galatasaray'da as 11 olamaz. ha diyeceksiniz yedekte beklesin. potansiyelli bir oyuncuyu sen oynatmaz ve yedekte bekletirsen de o oyuncu körelir. en son örneği bruma. o kadar yetenekli bir oyuncuyu kiraladık ispanya'ya. ondan öncesine bakarsak altyapıdan çıkmış en yetenekli oyuncu arda turan. çıkıp direkt 11 oynamadı takımda. manisa'da 1 sene oynadı, futbolunu pişirdi. ondan sonra geldi Galatasaray'da oynamaya başladı. şuan için kiraladığımız potansiyelli bir oyuncumuz var mı? yok. o zaman gelecek sene için altyapı fikrini unutun.

Ulen şu fotomaç sabah ve a spor ne yaptı etti Volkan Şen denen futboldan bi haberi gündeme soktu,taraftarda tartışıyor. Yasin denen mahlukat yetmedi bide Volkan gibi beyinsizinmi çekeceğiz. Allah belamızı vermiş eğer gelirse.

keske saglam hazirlik maclari yapmak icin zamaniniz olsaydi

bugün bjk schalke ve fb monaco maclari varmis

Beşiktaş XI (v Schalke 04): Tolga, Beck, Mitrovic, Atiba, Tosic, Caner, Tolgay, Oğuzhan, Babel, Adriano, Cenk.
Subs: Fabricio, Utku, Boyko, Fatih, Necip, Aras, Atınç, Milosevic, Franco, Mustafa, Sedat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt