Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Monaco'yu 18'lik Mbappe şampiyon yaptı.
Real 19 yaşında filanken Varane'yi oynatmaya başladı, şimdi neler yaptığı ortada.
Rasford kaç kere Manu'nun kıçını kurtardı.

Örnekler çoğaltıabilir. Arkasında durup, ilk yaptığı hatada saçma sapan bi şekilde yedeğe çekersen bu ülkeden nah genç yetenekler çıkar.

verdiğin örnekler manuda realde monaco'da profesyonel maça çıkmadan zaten çoktan pişmişlerdi. alt yapı bayağı sağlamdı çünkü.
türkiye'de alt yapı 0 . oyuncu büyük takımın kadrosu ne demektir ?CL'de oynamak nasıldır bilmiyor elleri ayakları birbirine giriyor hemen .
bilo bile o yaşında bize gelmese bernabeu göremezdi.

Herkes Hakan Arıkan'ı 8-0 lık maç ile kötü hatırlıyor ama o yılların üstünden çok zaman geçti. Bende 8-0 lık maçtan sonra Hakan'a hep kova gözüyle bakıyordum ama son yıllarda adam kendini aştı çok tecrübeli ve iyi bir kaleci oldu. Eski lig maçlarını izlemeni tavsiye ederim.

görüşüne saygı duyuyorum renktaş ama ben son yıllarda ne zaman izlesem yan toplarda ıska geçiyor.

Bayern-Arsenal maçı = nöbete ara vermek için güzel bir sebep.

Fatih Terim, bugün 17.00'de basın toplantısı düzenleyecek. (NTV Spor)

Bilgisayarda reklam çıkıyor yazı kısmında yazamıyorum. Bilen biri varsa söleyebilir mi nasıl kalkıcak bu reklam

Biraz dengesiz. Bir kupa maçında umuttan acaip gol Yemişdi. Tabi öbür çapsızlardan iyi yine. Potansiyel var.

Ucuza gelecekse gelsin yoksa gerek yok bence. Muslera masallah cok istikrarli bir adam, neredeyse hic mac kacirmiyor adam.

Zaten yedek kalecilerimiz genelde kupa daki grup maclarinda sans buluyor ancak. O maclar icin de ekstra yedek kaleci almaya gerek yok bu konuda Ugur gibi düsünüyorum. Para harcanacak baska öncelikli pozisyonlar var.

------------------------Muslera------------------

Mariano-------Maicon------Denayer---Linnes

--------------İmbula-----Fernando------------

Feghouli-----------Belhanda----------Rodriguez

---------------------Gomis-------------------------

Sağ taraf la liga sol taraf ptt 1.lig ayarında ama kurabileceğimiz max kadro bu herhal
Farketmez. Hep sağ dan atak deriz ;)

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt