- 26 Eylül 2012
- 121.944
- 72.406
- 5.068
Helal olsun abi. O bayağı kelimesini bizimkiler bile doğru yazamıyor çoğu zaman.![]()
Sagol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Helal olsun abi. O bayağı kelimesini bizimkiler bile doğru yazamıyor çoğu zaman.![]()
verdiğin örnekler manuda realde monaco'da profesyonel maça çıkmadan zaten çoktan pişmişlerdi. alt yapı bayağı sağlamdı çünkü.
türkiye'de alt yapı 0 . oyuncu büyük takımın kadrosu ne demektir ?CL'de oynamak nasıldır bilmiyor elleri ayakları birbirine giriyor hemen .
bilo bile o yaşında bize gelmese bernabeu göremezdi.
Bilmiyorum, bulduk bi yerler :asd2:Hangi kanal?
Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app
Emre ye şans verilmemiş olsaydık hiç bir şey olmazdı ondan da. Pay diye full gençleri oynayalım da demiyorum zaten ama kalitesi beli bir ışık gösteren bir iki oyuncuyu monte ede bilirsin. Atalay mesela bence emrenin 17 yaşında olduğu kadar kalitesi var daha hucumsal bölgede olsada. Veya ozan kabak. Onun yaşında olup da bukadar iyi bir yerli bir oyuncu hatırlamıyorum. Bu iki ismi kazanamıyorsan kapat alt yapıyı hiç ama hiç uğraşma bu işlerle.
Yine çok konuşup hiçbir şeyden bahsetmeyecektir.Fatih Terim, Alaçatı'daki kavga olayıyla ilgili bugün saat 17:00'de bir basın toplantısı düzenleyecek.
Ft nasil dayak yedigini anlatacak
Ucuza gelecekse gelsin yoksa gerek yok bence. Muslera masallah cok istikrarli bir adam, neredeyse hic mac kacirmiyor adam.
Zaten yedek kalecilerimiz genelde kupa daki grup maclarinda sans buluyor ancak. O maclar icin de ekstra yedek kaleci almaya gerek yok bu konuda Ugur gibi düsünüyorum. Para harcanacak baska öncelikli pozisyonlar var.

Ben rotasyon açısından yararlı olacağını düşünüyorum
Yasin - Volkan - Rodrigues
Sinan'ı şutla
Beyler çok yakın arkadaşım çeşme emniyet müd çalışıyor. FT'nin dayak yediği doğru![]()
İşin içinde arda olmasın:asd22:

Elinde Selçuk, Carole denen 2 zata tahammül ettiğin kadar altyapıdaki gençlere tahammül etmessen sen o altyapıyı en iyisi kapat. Bir boka yaramıyor zaten. Boşa masraf. Elindeki adamları senelerce saçma sapan hiçbir hedefi olmayan kulüplere kiralayıp duruyorsun. O çocukların da hayatını bitiriyorsun. Oyuncuyu illa kiraya vermek istiyorsan da TR olmaz. Gidersin Belçika'ya, Portekiz'e filan kiralarsın.
Ki profesyönel maça çıkmadan pişme olayına da kesinlikle katılmıyorum. Hiçbir oyuncu profesyönel tecrübe kazanmadan pişemez.
Sezon başında gelsinde şampiyon olalım bari bu seneFatih Terim istifa ederse hayırlı olsun
* selçuk transferi tamamen aysal kazığı bir transferdir lobi kaynaklıdır o apayrı bir mesele .
* carole ilk geldiğinde gayet iyiydi ama rakibi olmadığından ilk 11 garanti oldugundan takım da 2 senedir koptuğundan hepten boşverdi.
* owen , mbapbe , carvahal gibi adamlar profesyonel maç ayarında birçok maça çıkıp pişiyorlar . bizde 23 yaşındaki adama gelişime açık genç denirken owen 18 yaşında milli maça çıkıp coşuyor . yani onlar potansiyeli çok erken yaşta fark edip işlemeye başlıyor. oysa adamlar için sürpriz değil.
* tüm alt yapılar kötü çünkü fazla emek verilmediği gibi taraftar da buna çanak tutuyor. adam bir maça çıkıp hata yapsa ana bacı dümdüz gidip herifi hayata küstürüyorlar .adam korkudan maça konsantre olamıyor .
bu yüzden hep hazır ve maalesef genç olmayan oyunculara yönelmek zorunda kalıyorlar.
* futbol akademisi bu anlamda buna mahkum .
O zamanki yerli kuralının etkisiyle yapılmış bir hata maalesef o sözleşmeyi uzatma olayı. Yoksa ilk sene harikaydı, 2. sene düşüş başladı ama gene fena değildi. Ondan sonra birdaha belini doğrultamadı. Bu adam yedek bile olmayacak seviyede iken hala bu takımda banko oynuyor. Hem de altyapıda şu an gelse zaten ondan iyi oynayacak birsürü adam var iken. Ya arkadaş bu Selçuk denen zat oynayacağına alt yapıdan birine şans verselerdi ne olurdu sanki. Aynı şey Carole için de geçerli...* selçuk transferi tamamen aysal kazığı bir transferdir lobi kaynaklıdır o apayrı bir mesele .
* carole ilk geldiğinde gayet iyiydi ama rakibi olmadığından ilk 11 garanti oldugundan takım da 2 senedir koptuğundan hepten boşverdi.
* owen , mbapbe , carvahal gibi adamlar profesyonel maç ayarında birçok maça çıkıp pişiyorlar . bizde 23 yaşındaki adama gelişime açık genç denirken owen 18 yaşında milli maça çıkıp coşuyor . yani onlar potansiyeli çok erken yaşta fark edip işlemeye başlıyor. oysa adamlar için sürpriz değil.
* tüm alt yapılar kötü çünkü fazla emek verilmediği gibi taraftar da buna çanak tutuyor. adam bir maça çıkıp hata yapsa ana bacı dümdüz gidip herifi hayata küstürüyorlar .adam korkudan maça konsantre olamıyor .
bu yüzden hep hazır ve maalesef genç olmayan oyunculara yönelmek zorunda kalıyorlar.
* futbol akademisi bu anlamda buna mahkum .
Atletico maçıydı yanılmıyorsam. Hatta bi golden önce Griezmann'ı kaçırıp golü yememize neden olmuştu.Ansızın aklıma H.Balta'nın ön libero oynadığı CL maçı aklıma geldi.
E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi