Mehmet Can
Tecrübeli Üye
- 7 Temmuz 2010
- 6.600
- 2.181
- 1.748
inşallah terim gelir yardımcılar hasan ve ümit ile
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tinerciler oturmuş takım onlara göre. Topsuz koşulları ezberden yapıyorlar resmen artık.Bu Schalke küme düşer.
Şükrü ERDEN Bizim adam Birmingham'a gitmiş Cheikh Ndoye
F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Schalke bjk maçını izliyorum da atiba hem güç hemde daha da ağırlaşmış gibi sanki. Çaktırmamak gerekir ama atiba sezonu kaldıramayacak galiba artık performans olarak. Finish bjk böylece. Atiba en büyük etkendi son iki yıldır
Fernando: "Kulüpler detayları görüşüyorlar. Galatasaray'ın büyüklüğünün farkındayım. Galatasaray'da oynayacak olmak beni heyecanlandırıyor."
bu ne
Adam bizde 7 sezon çalıştı 6 kere şampiyon yaptı ayıptır nankörlük yapıyoruz kişiliği bizi ilgilendirmez önemli olan bize ne verdigidirpirlo terim'in kaç kilo geldiğini kaç arşınlık teknik adam olduğunu kitabında yazdı . okumayan varsa buyursun okusun .
Özellikle göreve başladığı ilk günlerde yaptığı takım toplantıları ise unutulmazdı. Terim eline bir tebeşir alıp taktik tahtasına 11 daire çizerdi. Tahtadaki her daire sahaya çıkacak bir oyuncuyu temsil ederdi. Ancak konuşmanın ortasında taktik tahtası çizdiği oklardan ve karalamalardan öyle bir hale gelirdi ki, hangi dairenin kimi işaret ettiğini anlamak imkansızlaşırdı. Taktik tahtası, oyuncuları ve mevkileri birbirinden ayırmanın mümkün olmadığı karmakarışık bir hal alırdı. Kısacası tam bir kaos... Sadece kalecinin kendi pozisyonundan emin olabildiği bir kaos...
Toplantı sırasında bir daireyi işaret edip, 'Costacurda, tam burada olman gerekiyor' diye konuşmaya başlardı. Bir gün dayanamayıp, 'Ama patron, o gösterdiğin dairenin biraz önce benim olduğunu söyledin, Costacurta değil ki' demeye zorunlu hissetmiştim.
İşin daha da kötüsü, konuşma ilerledikçe defans bölgesindeki dairelerle, forvettekileri karıştırmaya başlardı. Artık öyle bir hal almıştı ki, kendi aramızda acaba bunu Berlusconi'nin gizli rüyası olan 2-4-4 taktiğini gerçekleştirmek için bilerek mi yapıyor diye şakalaşmaya başlamıştık.
Ancak şaka bir yana, Terim'in taktik bilgisinin yetersizliğini ve tüm oyun planının takımı bağıra çağıra motive ederek, sahada iyi bir sonuç almamızı ümit etmek olduğunu anlamamız çok uzun sürmedi... Belki böyle bir plan başka yerlerde işliyor olabilirdi ama Milan'da işlemezdi. İşlemedi zaten, Milan'da uzun süreli görev alabilmek için bundan daha fazlasına ihtiyaç vardı."
Andrea Pirlo'dan Fatih Terim icin şok yorum! - Goal.com
Schalke bjk maçını izliyorum da atiba hem güç hemde daha da ağırlaşmış gibi sanki. Çaktırmamak gerekir ama atiba sezonu kaldıramayacak galiba artık performans olarak. Finish bjk böylece. Atiba en büyük etkendi son iki yıldır
Bunlarda Embolo filan vardı futbolu bıraktı herhalde. Aralarında bi Di Santo ve Nastasiç'i biliyorum. Tam kümelik gibi duruyor.Tinerciler oturmuş takım onlara göre. Topsuz koşulları ezberden yapıyorlar resmen artık.
Adam bizde 7 sezon çalıştı 6 kere şampiyon yaptı ayıptır nankörlük yapıyoruz kişiliği bizi ilgilendirmez önemli olan bize ne verdigidir
HTC One M9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Haklısın renktaş aynı durumda Aykut kocaman olsa stadın önüne heykelini dikip tapiyorlardi şimdiBosa ceneni yorma kardesim bazilarinin dilinde iki uc sey var donup dolasip ayni seyler ciddiye almaya degmez
4 oyuncu onlar hikaye
Bu 6 kere şampiyon uefa kupasını kazandırdı gerçeğini değiştirmezpirlo terim'in kaç kilo geldiğini kaç arşınlık teknik adam olduğunu kitabında yazdı . okumayan varsa buyursun okusun .
Özellikle göreve başladığı ilk günlerde yaptığı takım toplantıları ise unutulmazdı. Terim eline bir tebeşir alıp taktik tahtasına 11 daire çizerdi. Tahtadaki her daire sahaya çıkacak bir oyuncuyu temsil ederdi. Ancak konuşmanın ortasında taktik tahtası çizdiği oklardan ve karalamalardan öyle bir hale gelirdi ki, hangi dairenin kimi işaret ettiğini anlamak imkansızlaşırdı. Taktik tahtası, oyuncuları ve mevkileri birbirinden ayırmanın mümkün olmadığı karmakarışık bir hal alırdı. Kısacası tam bir kaos... Sadece kalecinin kendi pozisyonundan emin olabildiği bir kaos...
Toplantı sırasında bir daireyi işaret edip, 'Costacurda, tam burada olman gerekiyor' diye konuşmaya başlardı. Bir gün dayanamayıp, 'Ama patron, o gösterdiğin dairenin biraz önce benim olduğunu söyledin, Costacurta değil ki' demeye zorunlu hissetmiştim.
İşin daha da kötüsü, konuşma ilerledikçe defans bölgesindeki dairelerle, forvettekileri karıştırmaya başlardı. Artık öyle bir hal almıştı ki, kendi aramızda acaba bunu Berlusconi'nin gizli rüyası olan 2-4-4 taktiğini gerçekleştirmek için bilerek mi yapıyor diye şakalaşmaya başlamıştık.
Ancak şaka bir yana, Terim'in taktik bilgisinin yetersizliğini ve tüm oyun planının takımı bağıra çağıra motive ederek, sahada iyi bir sonuç almamızı ümit etmek olduğunu anlamamız çok uzun sürmedi... Belki böyle bir plan başka yerlerde işliyor olabilirdi ama Milan'da işlemezdi. İşlemedi zaten, Milan'da uzun süreli görev alabilmek için bundan daha fazlasına ihtiyaç vardı."
Andrea Pirlo'dan Fatih Terim icin şok yorum! - Goal.com
Geçen yıl da baya iyiydi. Dikkat et onun olmadığı her maçta bjk ın oyun şablonu ve düzeninde ciddi bir eksiklik oluşuyordu.Gecen sezon belli ediyordu zaten düsüse gecmisti.
2015/16 da iyiydi gecen sezon ben hic begenmedim kendisini.