Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert transferi mantıksız değil. Türk kaleci zorunluluğu var. Boştaymış da.

Ama Volkan Şen'i aynı mantıkta değerlendiremiyorum. O da boşta ama Mert gibi değil ki bir defa az buz para istemez. İkincisi karakter olarak problemli. İlla Türk oyuncu zorunluluğu varsa o altyapıda her Mayıs-Haziran uzun uzun yazdıkları çocuklar ne işe yarar. Onları alalım işte kadroya.

Mert transferi mantıksız değil. Türk kaleci zorunluluğu var. Boştaymış da.

Ama Volkan Şen'i aynı mantıkta değerlendiremiyorum. O da boşta ama Mert gibi değil ki bir defa az buz para istemez. İkincisi karakter olarak problemli. İlla Türk oyuncu zorunluluğu varsa o altyapıda her Mayıs-Haziran uzun uzun yazdıkları çocuklar ne işe yarar. Onları alalım işte kadroya.
Mert boşta değil hocam 2018'e kadar sözleşmesi var Bursaspor'la

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Volkan şen olayıyla Terim'in bir alakası var mı acaba..En kötü döneminde bile ilk 11'de oynatıyordu

Terim'in Galatasaray'a geliş süreci başlamıştır bence..Dursun'u biliyoruz Terim hayranı..Terim gelir Dursun'u ve kardeşini futbola karıştırmaz..Bence güzel olur..Hakemler aleyhimize karar verdiğinde geçen sene td kılıklılar itiraz bile etmediler..Ceza alıp tribüne bile gitmediler..Çok başıboş kaldık hakkımız yendi..Futbol her zaman teknik taktik değil bu ülkede

Terim'in Galatasaray'a geliş süreci başlamıştır bence..Dursun'u biliyoruz Terim hayranı..Terim gelir Dursun'u ve kardeşini futbola karıştırmaz..Bence güzel olur..Hakemler aleyhimize karar verdiğinde geçen sene td kılıklılar itiraz bile etmediler..Ceza alıp tribüne bile gitmediler..Çok başıboş kaldık hakkımız yendi..Futbol her zaman teknik taktik değil bu ülkede
terimin taktiği de kötü değil ki.schalke maçında ilk yarıda mükemmel bi futbol oynatan oydu.ki schalke bikaç günce sampiyonlar ligi finalisti dortmundu yenmişti.

Ne Terimi yaa... Baska adammi kalmadi dunyada, zirt pirt Terim gelsin deniyor... Bu adam olunce BAL ligine dusursunler bizi direk o zaman :S

Ne Terimi yaa... Baska adammi kalmadi dunyada, zirt pirt Terim gelsin deniyor... Bu adam olunce BAL ligine dusursunler bizi direk o zaman :S
Ne yapalım bizde isterdik adaletli hakemlerin olduğu bir ligde oynamak..Ben sadece hakemler üzerindeki etkisi ve bizi savunabilecek bir adam olduğu için istiyorum..Ne yazık ki en çok sesi çıkan haklı bu ülkede..Pragmatik olmak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt