Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nazifoğlunun Serdar Aziz hesabı gibi olmuş bu dediğin. Sonuç olarak sattığımız ve kendiside Avrupa'ya gitmek isteyen bir adamdan zarar ettik.

Alakası yok. O zaman de jong hakan balta cavandayı bonservissiz yollarsak zarar edecegiz senin hesabına göre :asd: Hayır tam aksine yıllık ücretlerini vermekten kurtuldugumuz için karın dibine vuracagız

yok yok bazi insanlar gercekten kor olmus, cenk'ten kar ettigimizi sanan einstein'lar falan var.
sanki yerine adam alinmayacak, sanki burasi futbol kulubu degil futbolcusuz da idare edilebilir

yok yok bazi insanlar gercekten kor olmus, cenk'ten kar ettigimizi sanan einstein'lar falan var.
sanki yerine adam alinmayacak, sanki burasi futbol kulubu degil futbolcusuz da idare edilebilir
Valla benim beklentim düşüktü..Cenk'e para verip yollarız diyordum ama para paradır..Kar bence beklentiyi düşük tutunca

cenkten zarar ettik işte. anlayın. 900 bin euroya mı ne almıştık. 200 bin euroya sattık. o yetmiyormuş gibi birde 400 bin euro maaşına destek olacağız

gidenler xi

cenk
salih
chedjou
semih
sabri
birhan
josue
sneijder
bruma
kerem
podolski

+ volkan pala

cavanda-de jong-balta-tarık-donk-yasin-sinan sırada inch

Son düzenleme:
işte yerli oyuncu ve yabancı oyuncu arasındaki fark. lafa geldi mi herkes tv'de yerli oyuncuyu savunuyor. ama adamların kafa yapısı belli işte. bi kulübe gideyim. yağlı bir sözleşme yapıp emeklilik paramı çıkarayım. böyle olunca da performansları ilk seneden sonra düşüyor. adamları sözleşmesi bitmeden yollamaya çalışıyorsun. kene gibi yapışıyorlar. para koparmadan gitmiyorlar. hani gerçekten o takımın taraftarı olan ender örnekler dışında durum bu. yabancı oyuncuyu yollamak çok daha basit oluyor. bu yerli sevici yorumcular bunu görüyor mu acaba

adamlar kameni'yi fenere satip bizim futbolcuya talip oluyor, biz adamlardan 200bin euro alip 400bin euro maas yardiminda bulunuyoruz ve hala buna iyi anlasma deniyor.

dursun bu taraftara ne yapsa az, artik arkandayim yagli surat

Valla evirsenizde cevirsenizde... Hatta Cenkin gitmesi icin uzerine 5 milyon Euro vermis olsak bile karliyiz... Cenabet adam geldi geleli belimizi dogrultamadik sakatliklardan... Mesela Serdar ve Tolga kac mac kacirdilar gecen sezon...

Guvenin bana cok karliyiz coooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk :D

Bizde vergi yok direk cebine 400 koyacaz orda 1 milyon euro maaş alsa cebine 600 falan girer. Onu ayarlamak için böyle bir satış olmuş

Alakası yok. O zaman de jong hakan balta cavandayı bonservissiz yollarsak zarar edecegiz senin hesabına göre :asd: Hayır tam aksine yıllık ücretlerini vermekten kurtuldugumuz için karın dibine vuracagız
Evet bonservissiz yollayıp bir de üstüne yıllık ücretini ödemeye devam edersek zarar etmiş olacağız. Sonuçta o parayı bizden almaya devam ediyor. Kalsaydı bu kadar ödeyecektik gibi bardağın dolu tarafını göstermeye gerek yok. Adamlar her türlü bizden parasını almaya devam ediyor mu ediyor.

Beline kuvvet yagli surat, bir otel daha dikeceksin aldigin komisyonlarla insallah

Keşke bize de üstüne para verip oyuncu gnderen takımlar olsa :) Dünyanın en karlı alışverişi :D

Evet bonservissiz yollayıp bir de üstüne yıllık ücretini ödemeye devam edersek zarar etmiş olacağız. Sonuçta o parayı bizden almaya devam ediyor. Kalsaydı bu kadar ödeyecektik gibi bardağın dolu tarafını göstermeye gerek yok. Adamlar her türlü bizden parasını almaya devam ediyor mu ediyor.

tam anlamıyla bizden ücretini alıyor diyemeyiz. muhtemelen malaga ile 600binlik anlaşma imzaladı ve bizdeki sözleşmesi ile arasındaki farkı biz veriyoruz. ha mantıklı bir şey mi bence aşırı saçma. cenk için bir fırsattı bu. cenk'i 1 sene daha takımımda tutsam koca Galatasaray batmaz. ama cenk böyle bir fırsatı bir daha yakalayabilir mi? soru işareti. ondan dolayı ben olsam ya bir kuruş almadan gidersin ya da 1 sene daha yedek kalecimiz olarak kalırsın derdim.

Cenk'i göndermek konusunda değil de olur da Mert Günok'a yıllık 1m falan verilirse eleştireceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt