Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam Cenk'i yollarken bile cebine para koyup yolluyor ya! Cenk Gitmek istiyorsa yollarsın, maaş farkını vermek neyin nesi? Malaga çok istiyorsa basar parayı alır ya da Cenk kariyeri için feragat eder.

Arkadaslar ligte ilk 11 de kac yabancimiz olur sizce?
Bence 10 yabancimiz olur.

Bu durumda ilk 18 icin 6 yedek turk sart. Bu 6 oyuncu kim olabilir?
1.Eray(Mert) 2. Ahmet/Serdar/Koray 3. Eren 4.Yasin 5.Sinan 6. Tolga/Selcuk 7.Linnes/Carole

Son düzenleme:
şuan son kozunu oynadı
oda biliyor kaybedersek gideceğini belli

Igor Tudor: Yarın için bahanemiz yok. Galatasaray'ın Avrupa dışında kalması söz konusu olamaz. Taraftarın desteğiyle turu geçeceğiz.

:red:

Yarın elenirsek, istifa edecek misiniz?
Tudor: "Sezon başlamadan istifa etmemi mi istiyorsunuz?"

tabiki istiyoruz,avrupada olmayacaksak sana ihtiyacımız yok.gerçi tur atlarsak da gitmelisin

Yarin Ostersunds'u eleyip, hafta sonuna kadar da Feghouli ve Fernando/Imbula KAP gelirse hersey tekrar yoluna girer

Orta sahaya en çok topu öne taşıyan ve ofansif özellikleri iyi olan cm / b2b lazım

Pasaliç gibi, Lemina gibi biri

Yarın şu öfk'ya bi çakalım tudor'da biraz morallensin bizde
Sonra transferler gelsin biraz gülelim
Gülmek bizim de hakkımız

Igor Tudor: "Galatasaray gibi bir takımın Avrupa dışında kalması söz konusu olamaz"

gecen sezon kievden 6 yediler, en kolay gruba dustuler.
bu yil real gelsin, bakalim taraftarlari 5. diye bagiracaklarmi yoksa yeter fazla sokmayin kargamizami diyecekler

bu bjk nasil sampiyon oldugunu hepimiz sait olduk
1. rakip yoktu
2. hakemler, tff ve full medya destegi

bjk asla rakibimiz olmadi ve asla olmayacak. bizim seviyemizde degil.

Allahin dingili fiko denen bir hiyar agasi var, dunya klubu olacaklarmis. neremle guldum sizce

bjkye 3 tane sallamislar
eger slde de böyle oynarlarsa baya malzeme cikacaktir bize
ins bayern denk gelir baska bir sey istemiyorum

Feghouli ile bu kadar uğraşacaklarına gidip Joel Campbell'i alsaydılar şimdi şu abuk subuk takıma karşı oynardı.

Ben de nöbet konusu haric diger konular hata veriyor (bad gateway) neden acaba, yardimci olabilecek biri var mi

Şu maç oynansında ne olcaksa olsun artık transferleri bile maçın sonucuna göre yapacaksak vay halimize be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt