Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.960
- 10.791
- 2.838
Macı konuşuyorlar
o yüzden birazdan dedim renktaş
transfer günlüğü programında transfer sormayacak değillerdir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Macı konuşuyorlar
Ayanı dinledim adam tarihi anlattı transfer diye birşey yoko yüzden birazdan dedim renktaş
transfer günlüğü programında transfer sormayacak değillerdir
Lan ne feghouliymis anamizi aglatti
Ayanı dinledim adam tarihi anlattı transfer diye birşey yok
Ne için kardeşimbenden özür diler misin lütfen renktaş
Ne için kardeşim
bu babayiğidi bjk yi parçalarken izlemek hoş olucak
![]()
Ben yazarken maçı anlatıyordutransfer diye bi şey yok dedin şuan feghouliden bahsediyor
yanılmışım, sen haklıymışsın demelisin bence
Ayni durumdayiz, yine keza Arsenal, One Touch Football hayraniyimdir, FC Barcelona (he he hala madridciler hee), Klopp hocam icin Liverpool ve tabiki AC MILAN!!Aslında bakarsan ben bvb ye de sadece sempati duyuyorum. Galatasaray'ımızın bazı maçlarında olduğu gibi güm güm heyecan tutku hiç bir vakit oluşmadı bende.
Cok özel bir oyuncuydu, muhtesem bir oyun stili vardi ama biz yine adamin degerini bilemedik milli takimda.Yildiray Berlin de ne döktürüyordu be Marcelinho reis ile beraber.
Sirf Marcelinho yüzünden Berlin maclarini izlerdim hep. Hatta iki tane Hertha Berlin formam var, birisini Berlin-Galatasaray macina gittigimde almistim.
Perez değilmi bizim bubu sporcuyu tanıyana Fatih Terim videosu atacağım eved süreniz başladı tik tak tik tak
![]()