Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morata'da ne var bu kadarda paso büyük transfer yapıyor. Chelsea demin açıkladı 80 milyon euro deniyor.

haddimden fazla gsarayli oldugumdan sabahtan beri maçı kafamda oynuyorum.31.dk da gomis in golüyle 3-0 öne geçiyoruz renkdaslar...

haddimden fazla gsarayli oldugumdan sabahtan beri maçı kafamda oynuyorum.31.dk da gomis in golüyle 3-0 öne geçiyoruz renkdaslar...

Maçı unutun hepimize geçmiş olsun..biz bu tempoda oynayan bi takımı eksik kalmadıkları sürece eleyemeyiz...

Stresten belki gol bile bulamayız

Söyleyim bitik kas yapısı
Vücudunu kaldırmıyor
Bilenler bilir aslında van gaal söylemişti ama kimse anlamamıştı
Fiziki durumu çok kötü bu haliyle futbol oynayamaz diyordu
Buna rağmen gittiler aldılar

Maçlarını izliyorum Van Persie'ye gelen her top kayıp şekilde geri dönüyor. Bir tek o adamın hiçbir olumlu hareketi yok. Takım nasıl sabrediyor bu adama anlamıyorum. Çok sinir bozucu lan. Monaco'ya karşı çok pozisyon verme, top kazan, ileri oynamaya çalış, sonuç 0. Beğenmediğimiz Eren en azından top tutup en yakınındaki adama pas atabiliyor. Bu adam bitmiş iyice.

Maçlarını izliyorum Van Persie'ye gelen her top kayıp şekilde geri dönüyor. Bir tek o adamın hiçbir olumlu hareketi yok. Takım nasıl sabrediyor bu adama anlamıyorum. Çok sinir bozucu lan. Monaco'ya karşı çok pozisyon verme, top kazan, ileri oynamaya çalış, sonuç 0. Beğenmediğimiz Eren en azından top tutup en yakınındaki adama pas atabiliyor. Bu adam bitmiş iyice.
Adam tekniği ile oynamaya çalışıyor
Oda nereye kadar yeter muamma
Boşver ıyi oldu geldiğinde havaları bir milyondu

Ulan bu monaco ne cenabet takim biz oynadik mala bagladilar simdiye 3-4 olmustu.

bu sporcuyu tanıyana Fatih Terim videosu atacağım eved süreniz başladı tik tak tik tak

DFC0GKhWsAAAFNc.jpg
Perez

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adam tekniği ile oynamaya çalışıyor
Oda nereye kadar yeter muamma
Boşver ıyi oldu geldiğinde havaları bir milyondu

Haklısın başarılı olmaması avantajımıza ama ben ezeli rakibimin böyle sorumsuz adamlara bel bağlamasına üzülüyorum. Öyle hallerdeyiz ki bu gidişle 3.lük yarışı yapıcaz yine adamlarla :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt