Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
Su ufak detay olayi adami amel eder
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haim'i bilmiyorsan yaşın yetmiyordurKim diyor
En azından bizim gibi köy takımlarına ye ilmiyorlar.fenerin son hazirlik maclari
juve bukarest L
marsilya L
sporting L
bilbao D
monaco L
oglum bunlar bizden kötü ya la![]()
Çakma Juve hariç hepsi de seviyeli takımlar. Geçen haftaki rezillikten sonra şikecilere sataşmak için bir neden göremiyorum şahsen.fenerin son hazirlik maclari
juve bukarest L
marsilya L
sporting L
bilbao D
monaco L
fenerin son hazirlik maclari
juve bukarest L
marsilya L
sporting L
bilbao D
monaco L
Haim frescoyu çok iyi biliyorumHaim'i bilmiyorsan yaşın yetmiyordurkafa buluyor arkadaş
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sanki Sneijder ilk sezonunda top oynuyordu gec bu isleribelhandanin foyasi yarin ortaya cikacak bakalim, eger sneijderi aratirsa kan cikar!
not: insallah basarili olur!
Sneijder sadece performans yüzünden gönderilmedibelhandanin foyasi yarin ortaya cikacak bakalim, eger sneijderi aratirsa kan cikar!
insallah yapar bro, keyfden dört köse oluruz ne diyecegizSanki Sneijder ilk sezonunda top oynuyordu gec bu isleri
yarin hattrick yaparsa ne diyeceniz
belhandanin foyasi yarin ortaya cikacak bakalim, eger sneijderi aratirsa kan cikar!
Sanki Sneijder ilk sezonunda top oynuyordu gec bu isleri
yarin hattrick yaparsa ne diyeceniz
Ben yanarim yanarim Brumaya yanarim ileride Ribery gibi agzimiz acik izlerizinsallah yapar bro, keyfden dört köse oluruz ne diyecegiz![]()
Nerede yazıyor forumdaş?
Kim diyor

brumayi 12.5a sattik 15e variyormusBen yanarim yanarim Brumaya yanarim ileride Ribery gibi agzimiz acik izleriz
o bölgenin eksikligini hissedersek ben ozaman sana sorarim kankaNe Belhanda ymış arkadaş. Neymiş foyası çıkmış. Adam kendini zorla sattırdı sanki. Ben messiyim Zidane ım dedi sanki. Bıkmadınız mı sneijder le karşılaştırmaktan. Adamların oyun düzenlerinden tipine kadar herşeyi bambaşka. Fenerli yorumları yapmayın harbi iğrenç gözüküyorsunuz
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi