Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
carsidan aldim feghouli, eve geldim tosic.
carsidan aldim imbula, eve geldim denayer.
carsidan aldim fernando, eve geldim tolga.
mactan once: Parcalayacagiz seni OFK,aslaniz biz mactan sonra:Tudor istifa.
her zaman gercekleri erken ilettigim icin tepki gordum, halbuki ben herkesin iyiligini dusunuyorum, hayalkirikligina ugramasin kimse istiyorum.
neyse bi denize girip serinleyim sert erkekler saldirmadan
fernando
imbula
feghouli
bunların hepsi üst düzey oyuncular ve transferleri zaman alması çok normal.
eğer becerirde bunları alabilirlerse büyük iş yapmış olacaklar.
yani sürecin uzaması normal.
yav nejat'ın provokasyon peşinde olduğunu sanmıyorum. problemi gördüğü sorun ve sıkıntıları sadece kendinin gördüğünü sanıyor. herkesin bir hayal dünyasında olduğunu ve üstün zekası ile herkesi uyandırmak gibi bir misyonu olduğunu düşünüyor.
yazdığı şeylerin herkes farkında ama oturup yandık bittik diye bütün gün konuşmanın bir faydası yok. hem futbolun hem de transfer döneminin mantığına aykırı. 50 tane uçuk kaçık kadro yapmadıktan sonra transfer döneminin, her maç öncesi 10 atacaz demedikten sonra maç takip etmenin ne anlamı var.
Haha Fotomaç haberi Volkanı tartışanlar şimdide Fanatik haberi Feghouliyi ciddiye almış,Belki alınamaz falan ama bunu Fanatik haberine bakıp çıkartmak saçmalık
SA arma sevdalıları
Hocam ben fanatiği fln anlamam genel olarak konuşuyorum 1 aydır 1 adam peşindeyiz tamam süreç uzun olabilirde süreç baya baya uzadı görüyosun işte halimizi ismini telafuz edemedigimiz takımı eleyebilicekmiyiz diye düşünüyoruz ve endişede duyuyoruz. uefa yı da geçtim 1 adam için 1 ay uğraşılmaz. Lig başlayacak 2 3 hafta sonra daha o kadar eksigimiz var ki dünyada oyuncu mu bitti olay bildiğin boka sardı elin adamı 1 gecede gidip pepeyi alıp geliyor biz ? ne uyuşuk bi transfer ekibimiz var ya
Nejat yine kafa açıyosunNeyin provakasyonu ? sacma sapan konusmayin, senin 100 katin harcama yapmisimdir bu kulup icin, adam sizi kandiriyor her boka inaniyorsunuz. yok o gelecek yok bu gelecek, nah gelecek. tepki gostereceksen git florya'ya 2 senedir kulubun anasini belleyen baskanina goster.
Yazmiyorum bir daha da, tatilde de olsam 3 gram beyinleri daha fazla kaldiramayacagim.
Aksam mactan sonra kimse ne baskana ne tudor'a tepki gostermesin hakedildigi gibi yonetiliyor bu taraftar. Tepkisiz koyun surusu insanlarla ayni takimi tutmaktan da utaniyorum, ne haliniz varsa gorun.