Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
renktaşlar istiosa alba olsun şu orta sahalar artık gelsin yeter be. şerfsizler elenirsek lige yeter yapıcaklar ya oha

Her sabah kötü haberlerle uyanmak zorundamıyız yeter ya orta saha ağlıyo resmen. Bugünkü maç sonucuna göre transfer mi olur ne saçma bişey diyelimki elendik istediğimiz adamlarda gelmedi seneye bırak uefa yı lig de ilk 5 e bile giremeyiz. 2 kişinin eline vermişler abi koskoca Galatasarayı ellerinde oynatıyolar oh be ne güzel dünya

carsidan aldim feghouli, eve geldim tosic.
carsidan aldim imbula, eve geldim denayer.
carsidan aldim fernando, eve geldim tolga.
mactan once: Parcalayacagiz seni OFK,aslaniz biz mactan sonra:Tudor istifa.

her zaman gercekleri erken ilettigim icin tepki gordum, halbuki ben herkesin iyiligini dusunuyorum, hayalkirikligina ugramasin kimse istiyorum.
neyse bi denize girip serinleyim sert erkekler saldirmadan
559dd79bb851181239cfe719fd4e0a74.jpg

lan şu solbeki bari 28 yaş altı alın bu nasıl yapılanma hepsi 30 a merdiven dayamış

fernando
imbula
feghouli

bunların hepsi üst düzey oyuncular ve transferleri zaman alması çok normal.
eğer becerirde bunları alabilirlerse büyük iş yapmış olacaklar.
yani sürecin uzaması normal.

uefa yı geçtim artık ligin başlamasına 2 3 hafta kaldı daha bi ton eksiğmiz var orta saha sag kanat sol kanat sol bek ne zaman transfer yapıcaz da ne zmn adamlar adapte olacak her sene ayı mevzu son günlerde saçma sapan adamlara para bayılıp gene kanser edicekler adamı.

fernando
imbula
feghouli

bunların hepsi üst düzey oyuncular ve transferleri zaman alması çok normal.
eğer becerirde bunları alabilirlerse büyük iş yapmış olacaklar.
yani sürecin uzaması normal.

tamam haklısın müdür ama transfer sezonu başladıgından beri feghouli olayı hergün bıktırdı yani süreç süreçte bu kadar da uzamaz abi alamıyosan git başka alternatiflere bak. Biz zaten transfer sezonunun 3/1 ni sneijder mevzusu ile geçirdik.

Ölüyü fazla yıkarsan ya osurur ya sıçarmış Feghouli de o hesap oldu resmen

yav nejat'ın provokasyon peşinde olduğunu sanmıyorum. problemi gördüğü sorun ve sıkıntıları sadece kendinin gördüğünü sanıyor. herkesin bir hayal dünyasında olduğunu ve üstün zekası ile herkesi uyandırmak gibi bir misyonu olduğunu düşünüyor.

yazdığı şeylerin herkes farkında ama oturup yandık bittik diye bütün gün konuşmanın bir faydası yok. hem futbolun hem de transfer döneminin mantığına aykırı. 50 tane uçuk kaçık kadro yapmadıktan sonra transfer döneminin, her maç öncesi 10 atacaz demedikten sonra maç takip etmenin ne anlamı var.

Haha Fotomaç haberi Volkanı tartışanlar şimdide Fanatik haberi Feghouliyi ciddiye almış,Belki alınamaz falan ama bunu Fanatik haberine bakıp çıkartmak saçmalık

yav nejat'ın provokasyon peşinde olduğunu sanmıyorum. problemi gördüğü sorun ve sıkıntıları sadece kendinin gördüğünü sanıyor. herkesin bir hayal dünyasında olduğunu ve üstün zekası ile herkesi uyandırmak gibi bir misyonu olduğunu düşünüyor.

yazdığı şeylerin herkes farkında ama oturup yandık bittik diye bütün gün konuşmanın bir faydası yok. hem futbolun hem de transfer döneminin mantığına aykırı. 50 tane uçuk kaçık kadro yapmadıktan sonra transfer döneminin, her maç öncesi 10 atacaz demedikten sonra maç takip etmenin ne anlamı var.

Bence kendisi nispeten IQ sahibi bir karga oldugundan nobeti karamsarlikla bombalamaya calisiyor. Bu karamsarligi da "sizi hayalkirikligina ugratmak istemem" seklinde yansitiyor.

Lan sen kimsin bizi hayal kirikligindan koruyacaksin? Kendi kulubunden alismis yillarca kahir cekmeye, bizi de oyle yerlere duseriz saniyor.

Lan bjk ne yaw. Dunku karga akli sira bizi uzecek.

Haha Fotomaç haberi Volkanı tartışanlar şimdide Fanatik haberi Feghouliyi ciddiye almış,Belki alınamaz falan ama bunu Fanatik haberine bakıp çıkartmak saçmalık

Hocam ben fanatiği fln anlamam genel olarak konuşuyorum 1 aydır 1 adam peşindeyiz tamam süreç uzun olabilirde süreç baya baya uzadı görüyosun işte halimizi ismini telafuz edemedigimiz takımı eleyebilicekmiyiz diye düşünüyoruz ve endişede duyuyoruz. uefa yı da geçtim 1 adam için 1 ay uğraşılmaz. Lig başlayacak 2 3 hafta sonra daha o kadar eksigimiz var ki dünyada oyuncu mu bitti olay bildiğin boka sardı elin adamı 1 gecede gidip pepeyi alıp geliyor biz ? ne uyuşuk bi transfer ekibimiz var ya

Nejat umarım kuşsundur senin gibi bir Galatasaray'lı yaşadığını bilsem üzülürdüm

Hocam ben fanatiği fln anlamam genel olarak konuşuyorum 1 aydır 1 adam peşindeyiz tamam süreç uzun olabilirde süreç baya baya uzadı görüyosun işte halimizi ismini telafuz edemedigimiz takımı eleyebilicekmiyiz diye düşünüyoruz ve endişede duyuyoruz. uefa yı da geçtim 1 adam için 1 ay uğraşılmaz. Lig başlayacak 2 3 hafta sonra daha o kadar eksigimiz var ki dünyada oyuncu mu bitti olay bildiğin boka sardı elin adamı 1 gecede gidip pepeyi alıp geliyor biz ? ne uyuşuk bi transfer ekibimiz var ya

Bilmiyorum açıkçası gelir mi gelmez mi ama 1 ay uğraşılıp uygun şartlara alınmasında bir sorun yok ve illaki başka oyuncularda vardır listede,Marianoyu son ana kadar kim biliyorduki,Takım çok berbat olduğu için 3-4 transferle bile kurtulamıyoruz bundan ötürü elenmenin eşiğindeyiz ama bu turu geçersek önümüz açılabilir.

Neyin provakasyonu ? sacma sapan konusmayin, senin 100 katin harcama yapmisimdir bu kulup icin, adam sizi kandiriyor her boka inaniyorsunuz. yok o gelecek yok bu gelecek, nah gelecek. tepki gostereceksen git florya'ya 2 senedir kulubun anasini belleyen baskanina goster.
Yazmiyorum bir daha da, tatilde de olsam 3 gram beyinleri daha fazla kaldiramayacagim.
Aksam mactan sonra kimse ne baskana ne tudor'a tepki gostermesin hakedildigi gibi yonetiliyor bu taraftar. Tepkisiz koyun surusu insanlarla ayni takimi tutmaktan da utaniyorum, ne haliniz varsa gorun.
Nejat yine kafa açıyosun

Geçen tarttirdim 5 grammis benimkisi ama yarisi su dedi manav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt