Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben fernando'nun da imbula'nın da çok zor olduğunu düşünüyorum. Costa konusunda 7-8 milyon vermeyeceğimiz için adamı bırakmazlar bu nedenle söyledim.

Costa için 5-6 Mio bence ideal,Fernando-İmbulada dediğin gibi zor ama paraya kıyılırsa onlarda biterler,Feghu bence şuan için en mümkünü Denayerle birlikte.

indiriyor muyuz ucaklari beyler
son durumlar nedir keyifler yerinde mi

1abbe30067aae50e2bf12dff9ce4e9eb.jpg

E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tosjc zamaninda championsnete aciklama yapmisti, Gs ile gorusmedik, ayrilmayi da dusunmuyoruz siye.

Faso yalan bu tosic haberleri.

Costa için 5-6 Mio bence ideal,Fernando-İmbulada dediğin gibi zor ama paraya kıyılırsa onlarda biterler,Feghu bence şuan için en mümkünü Denayerle birlikte.

5-6 'ya bırakırlarsa kaçırmasınlar, izlediğim maçlarda ofansif olarak çok beğenmiştim. fegh'i herkes istiyor ancak ben psikolojik olarak çok sıkıntılı bir oyuncu olduğunu düşünüyorum umarım gelir ve ben yanılırım, yetenekleri tartışılmayacak bir oyuncu.

benim için hayal kadro olur

muslera-mariano-denayer-maicon-costa-fernando-imbula-garry/yasin/sinan-belhanda-feg-gomis

hele ki sinan ayrılır da daha iyi biri gelirse yönetimi tebrik etmek gerekir.

Galatasaray muhtemel 11'i:MusleraLinnes, Maicon, Ahmet, CaroleSelçuk, TolgaYasin, Belhanda, RodriguesGomis(beIN Sports)

maçtan sonra transferler belli olur.
olası elenme durumunda ki aşırı tepkiyi azaltma adına da bekletiliyor olabilir açıklamalar.

Şu anda Beinsportsun tekrarını verdiği Flamengo - Palmeiras maçında Flamengo'nun sağ kanadında oynayan sol ayaklı Geuvanio isimli oyuncuyu çok beğendim. Santos 11 milyona Çin'e satmış, Flamengo kiralamış. Bize de diğer takımlara da katkı sağlar.

Dun feghouli gelmedi
Bugun de imbula
Bu gece avrupa'dan elendikten sonra yarın da fernando yatar.

Boylece Tek iddialı oldugumuz platform olan söylenti liginde de yalan oluruz. Ha bir de, üstüne para vererek yerli oyuncuları satan yönetim, yerli ihtiyacı oldugunu fark ettiginde olacaklari da merakla bekliyorum.
Yasin-garry-emrah-yunus kanat rotasyonuyla lige baslamak sürpriz olmaz. Volkan-Yusuf ikilisinden bjk'nin almadigini bu rotasyona ekleyebilsek guzel olur aslinda makul bir ucrete, sakatligi var kadrodisisi var.

Ortasahaya gelirsek denayer'i kiralıyormusuz, bu gercekci haber, muhtemelen ön liberoda kullanır tudor onu, yanına da donk ve tolga'dan iyi olan oynar.

Bu yönetimin yapmadigi her transfer, harcamadigi her para gelecek adına bir ışıktır. Daha fazla para harcayamayacaklar muhtemelen ve bu beni cok memnun ediyor.

Galatasaray'a cakacaklar bende gülecegim diyen bu sahis hala burda mi gsc yönetim

Galatasaray'a cakacaklar bende gülecegim diyen bu sahis hala burda mi gsc yönetim
Evet çünkü bu forumda kuş sevicilik aranan bir özellik, başkana topçuya hatta Galatasaray a hakaret ceza sebebi değil. Ama götü boklu bir forum üyesine hakaret edersen içinden geçerler hemen.

Allah korusun akşam kötü bir sonuç olurda elenirsek tudor dan önce SELÇUK gitmeli takımdan hatta maçtan sonra tesise bile girmemeli direk evine gitmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt