Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asist'i az denmiş de, valla zaten bu adamın adını bile ilk kez duydum. Ama defansif olarak iyiyse gelsin abi. Yemişim artık hücumu ya. Allah'ın cezası Carole'nin kanadını her maç otoban yapıyorlar. Gözlerim kanadı artık. Nerdeyse nefes alsın yeter kafasındayım şu an alınacak sol bek için.

Costa risksiz transfer
Ama yaşı için birşey diyemem oraya genç dinamik birini almalıyız

Costa'yı hic izlemedim izlediysem bile hatirlamiyorum.Piyasa degeri 9 milyon euro iyidir heralde

Costa iyi oyuncu ayagi iyi mariano gibi hucuma cok cikan bi bek 3-4 sene bizi goturur. Ama biraz gencleselim arkadas genc oyuncu alani dovuyolar sanki

Kotu solbek diyen hic izlememistir

ters kademeye girer, geri 4luyu bozmaz, ayagi son derece duzgun ve tam bir pro.

villarealin barcayi 2-1 yendigi macinda izlemistim kupon geregi

gokhan gonulun sol bek hali gibi (fbli gokhan gonul)

Son düzenleme:
ispanya gibi denge yoksunu bir ligde başaltı takımları takip eden pek yoktur heralde? ispanyol liginde baştan aşşağı sıkıcılık akıyor açıkcası barça real atleticoyu çıkar alman ve ingiliz liginin çok gerisindeler

Nihat zamanindan beri villareal'e bi sempatim var maclarini takip ederim. Valencia,celta vigo,sociedad maclarini takip ederim. Atletico maclarina pek bakmam uykum gelir :)

süreki verdiğimizi parayı konusuyolar.isla ile karşılaştırıyolar.adamın futbolculugunu konusan yok.tarık camdal muamalesi yapılyo.sevilla satmak istemiyodu ama ispanya ligindeki kurallardan ötürü satması gerekti.
Isla nın bedava geldiğine inanan kuştur. Mariano ile islayı karşılaştırmam bile. Ligler başlayınca herkes ettiği lafla kalır. O müthiş sağ bek islayı da görürler, Mariano yuda görürler.

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Costa iyi oyuncudur beyler 4 mill cokta degil ama Carole Linnes ve yeni Uruguayli dururken acaip sacma geliyor oraya para sacmamiz

O Uruguaylı benim anladığım gelişsin ileride oynatırız diye alındı. Diğerleri zaten saatli bomba, Carole hele kaptırdığı toplardan, kaçırdığı adamlardan kademelerden yedirdiği gollerin haddi hesabı yok. Hücumda da iş yapmıyor. Yani sol beke de bir Mariano transferi şart, hatta bence neredeyse orta saha kadar gerekli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt