- 2 Temmuz 2011
- 138.066
- 58.907
- 5.488
Fenerbahçe Gabriel Barbosa ile anlaştı deniyor. Nasıl futbolcu izleyen var mı ?
fenerbahce yönetimi dogrulamamış olayı.interle anlaşıldı haberi vardı,futbolcu ile değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerbahçe Gabriel Barbosa ile anlaştı deniyor. Nasıl futbolcu izleyen var mı ?
konuya yazmayacagimi ifade etmistim sabah ama benim uzerimden forum calisanlarina 50.kez laf ettigin icin genele bir aciklama yapiyorum Mr.Anti Sneijder.En azindan bir aciklama bekliyoruz beyler,raporlayin dediniz raporladik 2 gün gecti hala bir ceza veya bir aciklama yok bu konu hakkinda
nejAT bi ceza almadigi sürece forum'da adalet saglanamaz,Galatasaray'a hakaret etti bunun ötesi yok
Öyle bakarsak olaya hiç bir takımın lanse ettiği kadar taraftarı olması mümkün değil ki. Madrid'in 500 milyon vs deniyor diyelim bu 500 milyonun içinde işte Madrid kazandığı için adını duyup sempati duyanların sayısı, gerçek taraftarın kat be kat fazlasıdır.Bjk ın 30 milyon taraftarı mı varmış. Vay be. 80 milyon biliyordum bende nedense. Gerçi bizde abartıyoruz taraftar rakamında. Kulübe sempati duyup insanları saymamak gerekir. Hayatları boyunca tek bir spor musabakasını izlememiş veya katkıları olmamış çok sözde taraftarlar var.
Babanem mesela yani Allah uzun ömür versin. Modaya uyalım diye Galatasaray lı işte![]()
konuya yazmayacagimi ifade etmistim sabah ama benim uzerimden forum calisanlarina 50.kez laf ettigin icin genele bir aciklama yapiyorum Mr.Anti Sneijder.
Munakasaya girdigim Ercan Kinay isimli uye ilk mactan once maglup olacagimizi tahmin ettigim icin durduk yere bana satasmistir. Galatasaray tarihinin en rezil macinin hemen ardindan 2 gun sonra sanki birsey olmamis gibi yine bilmis konusmalar yapmistir. Ben de bunun uzerine "2 gun sonra OFK cakinca gorecegim dursun yalakalarini" minvalinde bir ifade kullanmisimdir. OFK'nin caktigi arma degil sahadaki karaktersiz futbolculardir benim gozumde, dolayisiyla bir sikinti gormuyorum mesajimda. Bir sikinti varsa da ceza alirim, 7 senedir forumdayim daha once de aldim birkac ceza.
Not: mac esnasinda 'cakmak' kelimesinden cok daha agir ifadeler kullaniliyor kendi takimimiz hakkinda. Kurallarin zaman dilimine gore degiskenlik gostermesi sacma olurdu zaten.
Yineliyorum, kimseye kisisel bir hakarette bulunmadim, tarzim degil, yine de rahatsizlik verdiysem hakkinizi helal edin, ozur dilerim, ilk mactan sonra bir de Sneijder sepetlenmesine ragmen 2 gun sonra foruma girdigimde hala baskan yalakalarini gorunce biraz film koptu bende.
Alinti yapmazsaniz sevinirim ama soyle ama boyle diye. Istediginizi dusunebilirsiniz umrumda degil ama beni birakin yazmiyorum zaten, modlar ceza verir bir sucum varsa, siz 500 kere dediginizde suc olmayan sey suc olacak degil.
Kulübe hayatı boyunca tek bir katkısı veya ilgisi olmayanları yönetici basında taraftar olarak sayılması gerikiyor bence. 25milyon Galatasaray sempatisi var dersin ama gerçek destek anlamında kulübe fayda sağlayan sayısıda taraftar olarak saymak gerekir yönetici olarak. Bunu tabiki analiz edip gerçek sayıyı belirtmek çok zor. Bu sene forma çakmak bilmem neyi alan birisi seneye almaya bilir ama bu kişi kulüple ciddi bağı olduğunu değiştirmiyor. Taraftar yani bu kesim. Babanem örneği gibi taraftar olarak saymamak gerekir bence ki yönetimler bunu yapıyor işte. Bizim ülkede özelikle moda olmuş bir büyük takımı tutmayı evvelden beri. Hagi kim sorsan he camiden iyi tanırım severim cevabı alabilirsinizÖyle bakarsak olaya hiç bir takımın lanse ettiği kadar taraftarı olması mümkün değil ki. Madrid'in 500 milyon vs deniyor diyelim bu 500 milyonun içinde işte Madrid kazandığı için adını duyup sempati duyanların sayısı, gerçek taraftarın kat be kat fazlasıdır.
Yazık çinlilerde tinere başlamış![]()
Ajshaksnka
Aynen öyle Faruk Bey;
Nevzat,Aygün'ün yanında bu yüzden kuş konusunu açtıley:
Armamızın Aslan olduğunu söyledi
yorumlar komedi ya ahahskbska
Hala yazdigin Mesaji savunduguna göre senin ne oldugun belli
Benim icin konu kapanmistir,bir daha alinti yapma
En azindan bir aciklama bekliyoruz beyler,raporlayin dediniz raporladik 2 gün gecti hala bir ceza veya bir aciklama yok bu konu hakkinda
nejAT bi ceza almadigi sürece forum'da adalet saglanamaz,Galatasaray'a hakaret etti bunun ötesi yok