Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başakşehir köpekleri 2 sene sonra 2.ligde sürünürken Galatasaray 1905'ten gelen tarihi ve büyüklüğüyle varolacak siz hükümetle geldiğiniz yerde yok olacaksınız böyle ergen tweetleriylede bişey değişmez gerçekler ortada siz boktan bir takımsınız bizse efsane Sizi Şamp Liginde tokatlarlarken 3 kişi üzülür biz elenince 25 Milyon fark burda.

Basak bizden iyi takim. 2 senedirde bizden onde bitiriyorlar. Bu senede onde bitirecekler

Victor Fernandez ismini önerenler var yönetimde şu anda teknik direktörlük için. Sizin özellikle istediğiniz isimler var mı iletmemi istediğiniz?

Dostum kafa bulma milletle.
Victor Mictor bu elemanın söylediklerinin alayı yalan. TD planları bile yok bu adamların.
Luçe'den aradıklarını bulamadılar. Terim Avcı ve Hagi üçlüsünün kapısına yatmayı planlıyorlar

şu duyumcu kılıklı arkadaşı da yollayın.küfür yiyecek boş yere.

Protokol önündeki Galatasaray taraftarı: "Emniyet Dursun'u bize teslim et."

15 gün önce Tudor'u gönderip, Lucescu'yu getirecek ve Sneijder'i takımda tutarak taraftarla barışacak akla bile sahip olmayan bir yönetime sahibiz. Şu bir kaç basit hamle bile şu anda turu geçmiş olmamıza yeterdi

Sneijder denizde 250 metre kulac attıktan sonra maca cıksa şu takıma gok atar yada attırırdı renktaş

kurala göre oynaymazdi kanimca, ilk macta olmadigi icin yine 2 mactada olmayacakti.
örnegin marianoda oynayamadi bugün.
yani gönderilmese zaten yine bu maclardan sonra baslayacakti en erken.

pardon duyumcu kılıklıları defedin forumdan.

Ben bu Gomis'i de beğenmedim.Tam bir balon.
Doksanlı yılların sonlarında Ergün Gürsoy'un İsviçre'den aldığı Adrian Knup'tan sonra gördüğüm en yetersiz santrafor.
Umarım yanılırım.

Taraftari oyalamak icin bakalim nevzat hangi ismi ortaya atacak

Hala transfer diyenler var abi bu adamların alcağı adamlardan hayır GELMEZZZZZ. Yürüsünler gitsinler bi sonra yolumuza bakarız.

şu kadroda gomisi çıkar, geri kalan oyuncular toplasan bütün sezon 15-20 gol atamaz. ciddi olarak bu takım küme düşebilir. durumçok kötü. geçen sezon 35 gol atıp, 30 gol attıran üç oyuncuyu gönderip yerlerini doldurmadan takım kurmak nasıl bir zekadır vallahi aklım almıyor.
kadroya 30 gol atacak iki oyuncu alınması lazım acilen. defans zaten rezalet yoksa kğme düşme mücadelesi veririz kesinlikle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt