Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 0 yenilseydikde gecerdik diyen tudor senin ben kelini sevim ...

Basak bizden iyi takim. 2 senedirde bizden onde bitiriyorlar. Bu senede onde bitirecekler

Mesaj o değil ki zaten isterlerse 3 sene daha geçsinler ne fark edecek bizimle seviye olarak alakaları yok Fener yapsa bu tip bişey ki onlar bunlar kadar görmemiş değil yapmazlar tepki vermezdim ama Başak kim hükümet yalakası rezil bir takım.

Bundan sonra Ronaldo'yu getirse dahi Dursun kalsın diyen en adi şerefsizdir. 2 transfere yumuşayan da defolsun gitsin.

Dursun olduğu sürece bu takımda messi neymar olsada bir bk olmaz o yüzden dursuna darbe yapılması şart

Herşeyi geçin şu dakikadan sonra ne yapmak gerekiyor ultraslan yalamasını geç bunca taraftar bişey yapmalı

herkes tudor diyor olablir ama asil sorun su les kadro.

hala

selcuk
carole
tolga
sinan

say say bitmiyor.
bi tarafi düzeliyor öbür taraf kaliyor.

sneijder belhanda gomis maicon olsa ne olur.

1. Haftaya olağanüstü kongre

2. Derhal Galatasaray Kongre üyesi Göksel Gümüşdağ ile konuşulup gerekli tazminat verilerek Avcı hocam takıma kazandırılmalı.

3. Sneijder'in önüne Dursun ve Tudor çıkarılıp eşşeğiz diye bağırtılıp özür diletilmeli ve takıma kazandırılmalı

Devamli pozisyon yaratan, devamli dikine oynayip calim atan ve takimin en iyi oyuncusu Bruma'yi sat, yerine kimseyi alma

2 yildir orta sahamiz ikinci lig seviyesinde ama sen buraya da hala oyuncu almiyorsun

Maicon kadar olamadiniz lan, adam hem stoper hem orta saha hem sag bek oynadi, maicon kadar orta vermediniz beceriksizler, linnes'de derhal defolsun insan bu kadar mi kotu orta acar yaw

Yazilacak okadar cok sey varki ama bu serefsizler icin degmez

Teknikd irektor değil yönetim değişene kadar bir b.k olmaz kendimizi kandirmayalim beyler lucescuyla falan

dursun gitmez beyler bosuna cenenizi yormayın uzun adamın destekledigi kim gitti simdiye kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt