Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bidaha bu tribünler imkanı yok bu sekilde gelmez satılık polarcılar bile gelmez

sampiyonlugu hakemlerde götürdü ama yinede cogu pozisyondaki oyuncular yetersiz.
en iyi örnek carole östersundsa versen almazlar.
Carole ilk geldiği sezon gayet ligin üstünde oynadı bence oyuncuyu bu noktaya getiren süreç nedir o sorgulanmalı tabii Carole postalasınlar bu arada sorun değil ama burada ki problemin oyuncu da olmadığını düşünüyorum.

Sövmemek icin kendimi zor tutuyorum bakalim kime denk gelecek

Tudoru asla ama asla savunmuyorum fakat sahada rahat 5-6 oyuncu eksik oynadı takım. Net

DFM-jkXUMAI6F8S.jpg

Çıkarcı pislikler tam da destek aldığı partiye yakışır davranış bunlar.

Bitti abi bitti galatasaray ı avrupada izlemek için ömrümüzden 1 yaş daha gidecek gerçi seneye izlicez mi orasıda meçhul bu satten sonra ne anlamı var abi tüpcünün başında oldugu anamızın ligini kazanmak. Ben şampiyonluk istemiyorum abi ben Galatasaraylıyım dünyanın en iyi takmlarına kök söktürmüş takımın taraftarıyım ben avrupa da tekrar başarı istiyorum ama 2 tane şerefsizin yüzünden o isteğimide elimden aldılar

Carole ilk geldiği sezon gayet ligin üstünde oynadı bence oyuncuyu bu noktaya getiren süreç nedir o sorgulanmalı tabii Carole postalasınlar bu arada sorun değil ama burada ki problemin oyuncu da olmadığını düşünüyorum.

ilk geldiginde de iyi degildi taraftarin her zamanki gibi sisirmesi.
ama sorun o degil hala o oynuyor ve diger pozisyonlarda yine hala selcuk tolga yetersiz oyuncular.
takim kabuk degistiryor ama hala gecen sezondan oyuncu var.
bunlar gitmeli.

ahmet çalık iki maçta da yaktı bizi.gençlerbirliğine geri dönsün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt