Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye tarihinin en sert basın toplantısı oldu. Muhabirler ağzına geleni söyledi resmen. İlk kez böyle bişe gördüm

Bırakın üzülmeyin Tudorun haline tokatlasınlar belki gider

Tudor: "Gelecek olan yeni transferlerimiz imza aşamasında. Bitmek üzere."

onları luce yönetecek sen degil

mertin ingilizce ana yabancı dili değil zaten gerçi rijkaard zamanındaki kadar kötü değil artık

gökmen reis kızdı gazetecilere

Boş konuşuyor dediği işler de kolpa.
Biten bir isim yok henüz.
Dediği adam TD lük yapabilecek durumda olsa belki dersin de adam beyin kanaması geçirmiş,kendi kendisini idare edebilecek durumda olup olamayacağı bile şüpheli birisi.Hayır bir de ben şuyum ben buyum yazmış.Sallamak bedava zaten

Kadroya bakarsan geçen seneki rezil kadrodan daha zayıf bir kadro vardı sahada, ama her ne olursa olsun bu köy takımına elenmek bahane değil malesef. Bbundan sonraki gelecek hoca sadece bir kişinin işine yarar.Oda başkan bozuntusu dursun özbeğin, biraz daha zaman kazanmış olur.

Basindaki parali köpekler Dursunu neden böyle sikistiramiyorlar acaba?

Dursunu gectim, bugün elenen biz ve Tudor degil fb ve aykut ya da bjk ve Senol olsaydi böyle saldirabilirlermiydi acaba yine basin toplantisinda???

Tudorun basın toplantısı baya sert geçti vallahi. En iyi performansını gösterdi tudor geldiğinden beri galiba

Tribünde ultrayalakaların yapamadıgını muhabirler yapıyor helal olsun

Sorun sadece tudor degil arkadaslar. Ajan kayniyor takim. Ayhan akman elenmeye uzulmedi bunu net gordum. Selcuk umrunda degildi. Takim icinde liderlik oyunlari dönüyor. Selcuk ve tayfasi basardi bir hocayi daha yollamayi. Ya ben ne yaosam artik bilemiyorum. Dilerim daha yüzünüz gülmez serefsiz futbolcu toplulugu

bırakın merti muhabirlerin alayı cahil ilkokul mezunu adamı muhabir yaparsan olacagı o

dil bilen biri olsa zaten uyarır merti ama cogu Türkceyi bile zor konusuyor

erhan telli filan liseden kovulan tiplerden zaten belli

Top team diyip duruyor

Yemisim top teamini, avrupa'dan elendik be daha ne olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt