Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim gelse boş. Başkanı Dursun Özbek olan bir takımın başarılı olması imkansız

Abi şu algıyı Tudor'dan uzaklaştırmak lazım tamam belki o da yetersiz vs eyvallah da hedef yönetim olmalı. Maçın kızgınlığı ile adama yüklendik haklı olarak da kendisi de enayi gibi o kadar soruya aynı cevabı verip gereksiz bir süreç yarattı. Yönetim hocadan önce gitmelidir birisi istifa edecekse bu hoca değil yönetim olmalıdır en iyisi ikisi birlikte elbette.

DFNMYUlXsAIs6lD.jpg:large
...

Gsc Allah'a emanet olun bye

Moderatör tarafında düzenlendi:
oh be lig tv yi iptal ettim aşırı derecede deşarj oldum şu anda bi anda mutluluk hormonlarım tavan yaptı

Terim gelsin diyenler, Terim geldiğinde Selçuk denen şoparın hiç bir zaman gitmeyeceğini, her zaman ilk 11 de olacağını unutuyorlar herhalde...

Galatasaray ın iki tane çıbanı var. Saha dışında yönetim, saha içinde Selçuk denen şopar...

Bu iki çıban kangrene dönüşmüş vaziyette, kökleri kurutulmadığı müddetçe zor günler bizleri bekliyor.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 degil 3 orta saha
10 numara yok 10 numara!
ne anlatiyorsun sen, belhandadan bi cacik olmaz, levent tüzemenin dedigi gibi:"belhanda sneijderin ayakkabisinin tozu olamaz"!!!

Fernando+8 numara koy bak bakalım Belhandaya daha ilk maçtan öldürülcek adam değil

Sorun hocada değil.maci izleyen herkes görmüştür.kalite eksikliği var.takimi sabote eden Türk oyuncular var.ozellikle bu oyuncular orta sahada yuvarlanmış.Selcuk, Tolga,Sinan,Yasin..bir daha bu adamlar Galatasaray forması giymemesi lazım.bari bu geceden ders çıkarıp hemen yollar ayrılmalı...daha kesin çözüm isteniyorsa takımdaki Türk oyunculara İlk 11 yasağı getirilmeli.kac tane teknik adam yediler.artik bı zahmet bedelini odesinler.

Tudor konusunda cok kararsizim,geldiginden bugüne takima bisey vermeyi birak dahada kötüye gitti,ama diger yandan bakiyorum,bu ruhsuzlar ordusunu ancak Tudor temizler,selcuk yasin carole linnes gibi adamlarla nasil mac kazanacaksin,bunlari temizlesin,yerlerine iyi liglerden adamlar gelirse yepyeni takim olur
Dursun konusuna hic girmeye gerek yok,birakin istifa etmeyi,secimde karsisina polat haric kim cikarsa ciksin kazanir

Suç ikisinde de sen elindeki sneijderi neden göndermek istersin be adam! Yönetim hele kimsede olmayan en kötü zamanında da asist kralı olmuş adamı bi tane lavugun aklına uyarak nasıl gönderirsin ? Sneijder yerine formasını verdigin adamı bugün gördük bırak forması kramponundaki tek dişi bile olamaz. Takımın kötü oldugunu gecen sezondan biliyosun en iyi oyncularını satmışsın güçsüzken daha cok güç kaybetmişssin orta sahanın rezilligini gecen seneden beri biliyorken nasıl bu maça transfer yapup işini garantiye almazsın? Yemişim transfer sürecini ulan 1 aydır feghouli denen adamın tasak keyfini bekliyoruz süreç müreç nedir elin adamı 1 gecede pepeyi getirmedi mi ? Hata oglu hata her iki tarafta dostum

Sneijder konusunda kesinlikle haklısın Tudorun en büyük hatasıydı ve büyük ihtimal bizdeki kariyerini bitiren bir hata, ama şöylede bir gerçek var 5 tane teknik direktör kovdurmuş bir kadro var elimizde dünyanın en iyi hocasını getirseydik onuda paketlerdi bu takım o yüzden ben tudora sneijder konusu hariç suç bulamıyorum fazla

Linkin parkin solisti çestır intihar etmiş ya la.

gomis ve belhandayla gol sorunu yaşıcaz bu çok belli. diğer embesiller zaten toplasan bütün sene 10 gol atamazlar. bize acilen yedek forvet ve golcü kanat oyuncular lazım. sadece feghuli fernando imbula yetmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt