Mehmet Çelik
Büyük Kaptan
- 20 Nisan 2012
- 24.105
- 1.262
- 1.363
Kim gelse boş. Başkanı Dursun Özbek olan bir takımın başarılı olması imkansız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet ve benfica degilmis bu takim.Sinan gidiyormus, bir takimla anlasmis diyor beinsports
Güle güle kariyerinde oynadığı en büyük takım biz oluruz.Sinan gidiyormus, bir takimla anlasmis diyor beinsports
Sinan gidiyormus, bir takimla anlasmis diyor beinsports
Tudor 4-5 oyuncuda imzalar kaldı sadece diyordu. Muhtemelen yalandır.
2 degil 3 orta saha
10 numara yok 10 numara!
ne anlatiyorsun sen, belhandadan bi cacik olmaz, levent tüzemenin dedigi gibi:"belhanda sneijderin ayakkabisinin tozu olamaz"!!!
Suç ikisinde de sen elindeki sneijderi neden göndermek istersin be adam! Yönetim hele kimsede olmayan en kötü zamanında da asist kralı olmuş adamı bi tane lavugun aklına uyarak nasıl gönderirsin ? Sneijder yerine formasını verdigin adamı bugün gördük bırak forması kramponundaki tek dişi bile olamaz. Takımın kötü oldugunu gecen sezondan biliyosun en iyi oyncularını satmışsın güçsüzken daha cok güç kaybetmişssin orta sahanın rezilligini gecen seneden beri biliyorken nasıl bu maça transfer yapup işini garantiye almazsın? Yemişim transfer sürecini ulan 1 aydır feghouli denen adamın tasak keyfini bekliyoruz süreç müreç nedir elin adamı 1 gecede pepeyi getirmedi mi ? Hata oglu hata her iki tarafta dostum
Yok 4-5 oyuncu daha alacagiz ve bazi oyuncularda son asamaya geldik dedi yoksa ben mi yanlis anladim
En azından 30 günlük cayma hakkı olmalı.Eğer bunlar izlediğimiz gibiyse yandığımızın resmidir.Bu yeni alınanların yasal iade süresi yok mu?