Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gidecek olanlarda,gelecek olanlarda hiç biri umurumda değil şu saatten sonra. Dursun Özbek ve en az onun kadar şerefsiz ekibi gidene kadar takımın başarıları da ,başarısızlıkları da umurumda değil.

Bu gece yaşadığım üzüntü bir sezona bedel. Daha kötü ne olabilir ki? Bu adam ve yönetim başımızdayken daha iyi ne olabilir ki?

Tudor'un istifası istenmedi beyler. Tudor ile devam edecek yağlı surat.
Yarın bir transferi açıklayacaklar. Sanıyorum ki o isim Feg olacak.

bu kadoyla mou ciksa bi halt olmaz.
tamam kiyat üzeri üstün ve daha pahali görünüyor ama o yeni gelen oyuncular haric cöpün cöpü.
östersundsa versen daha kötü olurlar, hele su ahmet gibi stopermi olunur carole gibi bek ?
o adi gecen 4 5 oyuncu gelmese bi mok degismez.

Kişisel hırsları yüzünden En iyi oyuncularımız Bruma ve Sneijderi kaybettik . Mahalle takımına Temmuz ayında elendik . Tudor efendi verebileceğin en büyük zararı verdin takıma . Bu saatten sonra kalsan ne yazar

Bir yerinden element uydurma
Yav he he. Şimdi vaktimi ona harcayamam ama burada her şey yazılı kayıtlı. Sen ve ekürin Tudor savunucusu Cund bey daha sezon başlamadan Selçuk'u 11'e yazdığı yönde haberler çıkarken bu hatayı yaparsa kellesinin gideceğini yazdığımız da. Vahiy mi geldi nerden biliyonuz yav gibi boş boş söylemler içindeydiniz tıpkı şu an olduğu gibi, herkesi kendiniz gibi balık hafızalı sanmayın.

Yalnız tudora o kadar sert soru soruyorlar bu gazeteciler selcugu nıye hıc elestırmıyorlar herıfte ne lobi varmıs

5 transfer+Mert Günok ancak kabul edilebilir başka seçenek yok

Tudor oyle kisa surede 10 oyuncu almak kolay degil dedi, dogru fakat sen ozaman neden elindeki oyuncularin yerini doldurmadan satiyorsun?

Bruma olmadan bu takim kaleye gidemiyordu kaleye kaleye... sen de bu oyuncuyu lig biter bitmez satiyorsun ve yerine de henuz kimse gelmedi

Sevilla'ya bak, mariano'yu satmadan once corchia'yi aldilar

Chelsea costa'yi yollamak istiyor, daha yollamadan morata'yi aldilar

Cok kotu yonetiliyoruz cok

Yönetim gitmez ise, yapılacak diğer icraatların hepsi havada kalır. Taraftarında artık hoca değişiminden bir fayda gelmeyeceğini anladığını varsayıyorum

Hoca hoca hoca. Her zaman sorumlu hoca. Anladık hoca berbat zaten onu konuşmaya gerek yok ama asıl sorun belli, yeter artık. İnsanda biraz utama olur ya, yeter artık.

ea16315f8ed0bd752f13ce68bd090528.jpg

Galatasarayı bu duruma düşüren her kim varsa alayınız defolun

Moderatör tarafında düzenlendi:
Linnes - Carole - Ahmet Çalık - Tolga - Selçuk hiç biri Galatasaray da oynayabilecek kapasitede değil

sag bekı aldık tamam lınnesten kurtulduk önemlı olan sol bek carole cok rezil sonra 2 ortasaha 1 kanat

hele su orta saha arkadas selcuk tolga.
al gülüm ver gülüm bunlar amatörde oynayamaz.
tamam tolga yine top kazaniyor savas ediyor ama selcuk tam emekli olma durumunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt