- 11 Haziran 2015
- 39.656
- 28.124
- 2.193
Koyacan bi meydana herkes stres atsinBir de üstünde Dursun Özbek resmi baskili bir kum torbasi cok iyi olurdu insanlar stres atardi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koyacan bi meydana herkes stres atsinBir de üstünde Dursun Özbek resmi baskili bir kum torbasi cok iyi olurdu insanlar stres atardi.
Marifetmiş gibi anlatıyor bir de.Uefa anlayınca sadece fb değil siz de got altına gideceksiniz haberiniz yok.
Bize 8 transfer daha lazım. Yoksa tepetaklak.
Orası öyle de bu işin sonunda fb Avrupa'dan uzun süreli ban yer bunlara da uzun süreli transfer yapamama veya yüksek maddi ceza keserler bir şekildeUefa kim yaw. Şu şike cezasını yerel lige yansitmayan kurum mu.
1. Sol bek
2. Orta saha
3. Orta saha
4. Sag kanat
5. Sol kanat
6. Yedek forvet
Bunlarin yanina 1-2 yerli daha alinabilir ya da u17'den 2-3 oyuncu A takima cikarirsin + yedek kaleci (Mert)
Yedek forvet dğl. As forvet lzm. Gomisle olmayacak cunku. Sağ sol bek ve kanatlarıniz tutulamaz isimler degilse eger, (bruma gibi misal) gomisi kitlemek cok basittir. Bize alıp gidecek forvet lazımdı.
gelmez bizeGalatasaray Abdullah Avcı koordinasyonunda alt yapıdan üst yapıya akdar herşeyiyle yeniden yapılanma öncesi biraz daha sabretmeli.
Ben 2017'de sadece 4 maç izledim. Derbiler ve bu avrupa maclari.Sinan-Selçuk-Yasin bu 3'ü de gitmezse uzun süre maç izlemem. Gelen adamları da küstürecekleri ve takımdan sogutacakları zerre önemi yok gelecek herhangi bir transferin. Size de sinir sisteminiz ve sağlıklı bir yaşam sürmeniz için bu şerefsizleri izlemenizi tavsiye etmem
Artık bende öyle hayatta izlemem buraya kadarBen 2017'de sadece 4 maç izledim. Derbiler ve bu avrupa maclari.