Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet Ayan: Galatasaray muhabirleri, 'İçerde küslük var, oyuncular Tudor'u sevmiyor; takımdaki huzursuzluğun sebebi ise Selçuk İnan' diyor.

En sevmediğim insan tipi böyle midesinden konuşan adamlar hangi galatasaray muhabiri adı ney nerden almış bilgiyi hiçbir şey yok.Selçuk kesin kovulmalı hemde dövülerek ona lafım yok ama sallama gibi geldi.

Maçın üzerinden 24 saate yakın zaman geçti halen daha tıs tok. Twitter hesabındaki son paylaşım bile maç sonucu. Utanmaz şerefsizler.

kilit

Yönetim Avrupa'dan elenme sonrası Transferde frene bastı ve Yüksek maliyeyli oyunculardan vazgeçti (BeinSports)

#terimyuvaya

IMG_1357.webp

artık gelenlerde birşey değiştirmez bende. Ben inecek değil kalkacak uçakları iple çekiyorum. Linnes cavanda tolga selcuk ahmet yasin sinan tariklar icin eraylar icin ucaklar kalksin kimse gelmesede olur yeter ki gitsinler yeter

yüksek maliyetli oyuncu alırlar. Iyi oyuncu kötü oyuncu ben bilmem ama gitmesine 1 sene kala Galatasaray'in tüm parasini emmeden gitmez. O yüzden transferlerde 2 3 Belhanda parasi daha gider bence.

Şu mevcut kadro ligde ilk 10'a mümkünatı yok giremez. Geçen sene farkı Sneijder ve Bruma yaratıyordu artık onlar da yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt