Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
?Serhat Ulueren: "G.Saray Yönetimi’ne 3 koyun teslim et, 2 saat içinde biri kaybolur, biri telef olur, sonuncusunu kurt veya köpekler kapar"

futbolarena feg teklifi reddetti demiş galiba
Doğru mu ?

...
094c29d39cd702212202cd54be4fe2df.jpg

Hamzaoglu osmanlidamiydi ? Hala orda mi?
Verelim sevdiceklerini

Bursaspor u küme düşme hattında, Osmanlispor'u küme düşme hattının 2 puan üstünde tuttuktan sonra kendisine küme düşürecek yeni hedef olarak bizi seçti.Lobi faaliyetleri ile kendisini bize yamamaya çalışmakla meşgul...Biz 3 senede kendimize gelemedik sayesinde, Bursasporlulara Allah sabır versin.Kimbilir kaç yıl çekecekler acısını.Osmanlispor ise Hamzaoğlu ile transfer dönemi geçirmediği için fazla etkilenmeden kurtuldu.

Bursaspor u küme düşme hattında, Osmanlispor'u küme düşme hattının 2 puan üstünde tuttuktan sonra kendisine küme düşürecek yeni hedef olarak bizi seçti.Lobi faaliyetleri ile kendisini bize yamamaya çalışmakla meşgul...Biz 3 senede kendimize gelemedik sayesinde, Bursasporlulara Allah sabır versin.Kimbilir kaç yıl çekecekler acısını.Osmanlispor ise Hamzaoğlu ile transfer dönemi geçirmediği için fazla etkilenmeden kurtuldu.
dursun ve hamzanin iş birliği ile yeni bir sezonu kaldıramaz kalbim

Watford still keen on signing Carrillo, who is now thought to be interested, and Benfica are open to offers. Looks likely to be achieved.

bu twik doğruysa ve feghouli hala naz yapıyorsa sinan + paraya alın peruluyu bitsin be

Dursun Özbek: "Transferde yarından itibaren düğmeye basılıyor. Transfer görüşmeleri kaldığı yerden devam edecek."

Dursun Özbek: "Bir proje için düğmeye bastık. Değişim tamamlanana kadar vazgeçmeyeceğiz. Tudor ile yola devam ediyoruz." (beIN SPORTS)

senin bugün yazdiklarin cikiyor alper.

fernando çok iyi oyuncu bence de ama fernando değil de badou gelse, imbula-badou ikilisi ortasahayı toparlayamaz mı? imbula zaten kiralık badou ise cüzi bir miktar+hakan donk yasin kimi isterlerse versek. defansif rolü tolga zaten üstlenir hatta olası bir denayer transferinde onu da kesici olarak kullanabiliriz. tolga-imbula-badou çok dinamik bir ortasaha üçlüsü olabilirdi selçuktan sonra çok hoş geliyor kulağa

senin bugün yazdiklarin cikiyor alper.
Bazen sinirli veya mutsuz oldugumuz an da anlik bir tepki ile bir radikal degisiklik istiyoruz, gayet normal bir tepki bu aslinda. Ama mantikli baktik mi, zaten sezon baslamis, Dursun zaten 2018'den once gitmeyecek. Takimda oyle yada boyle bir revizyon soz konusu, bu saatten sonra bunu durdurup baskasina emanet etmek ile hersey cok guzel olmayacak.

Bazi seyler icin zamana ihtiyac var, ben ne Dursun'dan ne de Tudor'dan memnunum. Ikiside gitmeli ama suanda madem bu yola basvurmuslar, beklemekten baska bir caremiz yok. Ya bazi seyleri yola koyarlar, beceremezlerse (bence hic umut yok zaten) zaten sezon sonu ikiside yolcu.

1 günlük cezam bitti, fakat hala anlamis degilim neden ceza yedigimi, sözde küfür etmisim. Nerde etmisim kime etmisim bilmiyorum. Ama muhtemelen dursun denen zirtapoza etmisim ve bugün bi kez daha diyorum: fikrim degismedi, halis muhlis biiiiiiip dursun!

Feghouli imbula ve Fernando alinirsa volkan sende alinabilir,aslinda kapasitesi büyük takim icin yeterli,en azindan bizim yasin garry cöplerinden daha etkili ama kafa olarak amatör futbolcu,yarin bursada geri gitse sezonu 10gol 10 asistle filan bitirir ama büyük kulübü kaldiramiyor,taraftar medya baskisindan stres yapiyor saha icinde,bitiriciligi sifira iniyor,3büyügü gectim lesh trabzonda bile yapamadi

Futbolcuların hepsinin birden bu halde olması çok normal. İki senedir teknik direktörümüz yok. Hamza davarından sonra bir fosil ondan sonra jimnastikçi ondan sonra at gibi koşu antrenmanından başka bişey bilmeyen bir artist.

Galatasaray'da önceki gün UEFA Avrupa Ligi'nde alınan ağır sonuç sonrasında yönetim olağanüstü toplandı.

Gelecek sezon için iyi bir takım kurmak isteyen ve Galatasaray, Tudor ile yola devam etme kararı almıştı. Transferlerde de Hırvat hocanın talepleri ile hareket eden sarı-kırmızılı yönetim, Östersund'a elenilmesi sonrasında Tudor konusunu masaya yatırdı.*

Maçtan hemen sonraki gece Lucescu ile temas kuran Başkan Dursun Özbek, Rumen hoca ile görüşmeden hemen önce Bülent Korkmaz ile görüştü.Korkmaz'ın Lucescu'nun yardımcılığını kabul ettiği öğrenildi.*

Lucescu ile kurulan temasta Bülent Korkmaz'ın yardımcılığını kabul ettiği ancak oğlu Razvan'ın takımın hocası olmasını istediği bu teklifin ise Dursun Özbek tarafından reddedildiği belirtiliyor.*

Rumen hocanın oğlu konusundaki ısrarından vazgeçmesi halinde Galatasaray'ın Lucescu ile tekrar görüşmesi ve anlaşması bekleniyor.

TURKFUTBOL.COM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt