Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AÇIKLA YÖNETİM: Bruma'ya Beşiktaş maçından sonra gelen 22 milyon Euro'luk teklifi reddettiniz mi etmediniz mi? -selman

Şu adami sikayet edin hesabini falan kapattiralim sinir oluyorum söylediklerine bakın

Sacma sapan konusuyor iste birseyler biliyormus havasi yaratip unlu olmaya calisiyor
Hic kaale almamak lazim, takip falan edip de takipci sayisini arttirmayin sakin

Cenk ile dursun niye fransaya gittiler?
Hadi ingiltereye gideceklerini anladik da niye fransa?
Imbula feghouli ingilterede ama fransada kim var?

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

"Öğleden sonra Paris'te Sofiane Feghouli'nin menajeri ile görüşecek yönetim West Ham ile 4.5 milyon Euro'ya el sıkışmıştı. Özbek ve Ergün buradan İngiltere'ye geçerek Imbula için Stoke City, Fernando içinse Manchester City ile bir görüşme gerçekleştirecek."

Bu sezon ne yaparsak yapalim basari gelmeyebilir zaten, resmen sil bastan takim olusturuluyor konusulan adamlar da gelirse

Ama en azindan su yillardir musallat olan, kulupte at oynatan oyuncu cetesi temizlenmis olur

Adamin yaptigi degisikliklerde %90 herkes mutabik, o yuzden 1 sezon sabredilmeli, daha oyuncular birbirine alisacak falan

Su asamada baska birini getirsen bence daha kotu olur, yeni gelen adam bu benim takimim degil diyecek, transferler yanis yapilmis diyecek, sezon basi calistirilmamis diyecek
2 sezon sabrettik 1 sezon falan kimse beklemez bu sezon şampiyonluktan başka şansları yok. ayrıca şans,kredi becerisine güvendiğin teknik adamlara verilir ne yapacağı belli olmayan adama verilen kredi sadece kumar oynamaktır ki biz kumar oynayacak seviyeyi çoktan geçtik. kredi vereceğin adamın geçmişinde başardığı bişeyler olmalı bu bikez yaptı bidaha yapabilir diyebilmen lazım

Moderatör tarafında düzenlendi:
DFVhzeeW0AAUsG_

Tmm aglamayin

Sirf su konusulan kesin anlastik denilenler gelse fena takim olmayacagiz diyecegim tam, bi gulme geliyoo
Takimin her tarafi mi sakat olur arkadas yaa

Fernando gelse bi orta saha daha lazim
Imbula gelse bir de solbek lazim
Feghouli gelse bi de sol kanat lazim
Yedek kaleci lazim, yedek golcu lazim, sol stoper lazim
Lazim oglu lazim

-----------------------------Fernando
------------------İmbula---------------Belhanda

------Feghouli------------------------------------Campbell

-----------------------------Gomis

Sol tarafa da Mariano benzeri ofansif bir bek alınırsa çok iyi bir hücum hattı oluşur diye düşünüyorum. Feghouli ve Campbell çapraz koşularla sık sık kanat değiştirir, bekler yan toplarla Gomis' i besler. Campbell yerine başka biri de olabilir tabi. Ne dersiniz?...

sabah kalkınca aklıma geldi gecen sezon burak olsaydı birde lassana diarrayı alabilmis olsaydık sampiyonduk diye

Ömer Ali Şahiner, "Bir dönem çilek meşhurdu, şimdi ’uçaklar indi uçaklar kalktı’ ama önemli olan takım içindeki gençleri değerlendirebilmek"

:red:

Ostersunds'dan ve liglerindeki daha iyi takimlardan ucuza topcu alabiliriz. Ostersunds'da ghoddos,gero,hopcutt iyilerdi. Sol bekleri fena değildi ama bu seviyede zorlanir gibi

ömer ali sağ açık arıyorsunuz bende sağ açığım beni beğenmiyormusunuz demek istemiş.

2 sezon sabrettik 1 sezon falan kimse beklemez bu sezon şampiyonluktan başka şansları yok. ayrıca şans,kredi becerisine güvendiğin teknik adamlara verilir ne yapacağı belli olmayan adama verilen kredi sadece kumar oynamaktır ki biz kumar oynayacak seviyeyi çoktan geçtik. kredi vereceğin adamın geçmişinde başardığı bişeyler olmalı bu bikez yaptı bidaha yapabilir diyebilmen lazım

Haklisin ama o da cozum olmuyor cogu zaman, Rijkaard, Mancini, Denizli bunlar da cok kariyerli adamlardi, ama bizim sampiyonluklarin cogu 1 veya 2 sezon once baslayan disiplin ve sistemle geldi, cogu zaman bu sistemi getirenler baslatanlar bunu goremese de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt