- 11 Haziran 2015
- 39.653
- 28.114
- 2.193
YouTubeOstersunds'dan ve liglerindeki daha iyi takimlardan ucuza topcu alabiliriz. Ostersunds'da ghoddos,gero,hopcutt iyilerdi. Sol bekleri fena değildi ama bu seviyede zorlanir gibi
Iş yapar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YouTubeOstersunds'dan ve liglerindeki daha iyi takimlardan ucuza topcu alabiliriz. Ostersunds'da ghoddos,gero,hopcutt iyilerdi. Sol bekleri fena değildi ama bu seviyede zorlanir gibi
şu dilden gına geldi artık ya
Galatasaray'dan jet transfer! Taraftarı susturmak icin...
"Galatasaray'dan jet transfer! Taraftarı susturmak için..." ...
Yıllarca fenerbahçe avrupadan elendikten sonra ne transferler yaptılar bir kez böyle haber hatırlamıyorum. bu yönetimin pasifliği nedeniyle üstümüze çok oynuyorlar
-----------------------------Fernando
------------------İmbula---------------Belhanda
------Feghouli------------------------------------Campbell
-----------------------------Gomis
Sol tarafa da Mariano benzeri ofansif bir bek alınırsa çok iyi bir hücum hattı oluşur diye düşünüyorum. Feghouli ve Campbell çapraz koşularla sık sık kanat değiştirir, bekler yan toplarla Gomis' i besler. Campbell yerine başka biri de olabilir tabi. Ne dersiniz?...
Medya bize yunan takımıymış gibi muamele ediyor. Bu yıllardan beri böyle bizim tataftarlarda buna çanak tutuyor malesef
Milan Bayerni delik desik etmis Hakan>Arda
Campbell çok istikrarsız malesef. Aklıma da o tarz bir kanat forvet gelmedi açıkçası. 10 yıl önceki Podolski olsa olurdu mesela
Sol açıkta Feghouli'den farklı olarak daha hücum ağırlıklı bir kanat forvet kullanacaksak sol bekte Strinic gibi daha statik bir sol beke bile hayır demem açıkçası..
Fernando yoksa olmazYarin aksam: Galatasaray Feghouli ve Imbula ile anlasti
Campbell çok istikrarsız malesef. Aklıma da o tarz bir kanat forvet gelmedi açıkçası. 10 yıl önceki Podolski olsa olurdu mesela
Sol açıkta Feghouli'den farklı olarak daha hücum ağırlıklı bir kanat forvet kullanacaksak sol bekte Strinic gibi daha statik bir sol beke bile hayır demem açıkçası..
Bunlar ofansif bi ortasaha alacaklar denayer'i de dos diye getirecekler belli s.ctik
Forumda her türlü "Medya X diyor taraftar da yiyor" teorisi duydum da bu Yunan işini ilk defa duyuyorum... SALUT renktaş
Ahmet Çakar: "Dursun Özbek, Galatasaray başkanına değil minibüs şoförüne benziyor."