Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İçimden gecen Claude puel,eduardo berizzo bu takimi ancak onlar toplayabilir. En kotu ihtimal lucescu gelmeli.

sneijder olayını yonetıcıler yonetemediler kabul ama belhamdaya yapılanlardan dolayı da bızde sucluyuz bu durumu yonetemedık adamın ilk macında kondısyon eksıgınden daha cok guven eksıklıgı yasadı bır cok pozısyonda sut imkanı olmasına rağmen opsıyonunu pas atark kullandı dıkkat ettınız mı bılmıyorum rakıp kalecıyı ıyı gozlemleyın hep kalesınden 2 3 adım onde duruyordu yanı kaleye cekılen her ısabetlı sutun gol olma olasılıgı yuksettı ve bız hıc sut cekmedık sneıjder podolskı bu macta aramamın tek nedenı oyun ıcındekı katkılarından daha cok atacakları sutlardı.

Belhanda konusunda net dogrusun.

Biz maci Arena´da kaybetmedik zaten. Taraftarimiz bugün pozisyon bulamadigimizi iddia ediyor, ama aslinda ilk yarida 3:0 yapacak kadar pozisyon bulduk. 12 sutumuz vardi tek ilk yarida. Ama her gecen dakika, oyunculari daha cok stres altina soktu. Bir erken gol turu getirirdi aslinda. Ama adamlar pozisyon bulamadan, gol buldu ve maci bitirdi.

Biz turu Östersunds deplasmaninda kaybettik. Orada oynadigimiz oyun futbol felan degildi. Mac boyunca zorlayamadik, sanki oyuncular beraberlik koparmak icin gitmis gibiydiler, derken adamlar birden iki gol atti. Ikinci macta bunu telafi edemedik.

Yeni hoca moca gelmiyor beyler bosuna hayal kurmayin

Farz edelim yeni hoca geldi, adamin takima adapte olmasi, hazirlik maclari oynayip takimi tanimasi ve eksik bolgeleri tespit etmesi derken transfer sezonu biter.

Sizce nasıl ?
cb1f7c8f044c958327e0d23a79a9337f.jpg

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

DEnOu-_XgAAsFBl.jpg

ochoa standard liegee transfer olmuş 8 no vermişler. 8 giyen kaleci mi olur lan

bu yönetim kalkacakda 4-5 oyuncu alacak bunlar adapte olacak gelenler daha uyum sağlayamadı başkan desen evlere şenlik takım içinde huzursuzluk basın bizle uğraşır tam bir facia sezonu bizi bekliyor . Ama baştan dedim ligi 4.bitir en önemli 3 oyuncu gönder bruma-sneijder-podolski sonra git 3 oyncu al senin daha bu takıma ilk onbire girecek 4-5 oyuncu varken yedek oyuncun yokken hayal kurmayın yani bu senden bişe olmazzz başta başkan istifa etmedikçe Tudor gitmedikçe Selçuk-tolga-yasin-carole ile buiş olmaz

Içimden bir his Haftaya Tudor gidecek Sneijder Dönecek diyor hayirlisi

v.şen'i de gömecekler,
tudor da kalacak,
selçuk da kalacak,
tolga da kalacak, ahmet de kalacak yasin de kalacak.
bunlar ilk 11'in değişmezleri olacak. Devre arasına da artık Florya'ya mı gideriz, stadı mı yıkarız bilemem.

Lucescu büyük hata olur. Fb'nin geçen yıl Advocaat'i getirmesinden farklı etki yapmaz. Ya Tudor'a sabredilmeli yada altyapıya önem verecek bir hoca getirilmeli

her takımın ihtiyacı: +1.90 boy - serinkanlı- guclu- ortalamanın üstünde teknik- iyi yer tutan- top kapan- geriden oyun kuran- siyahi topcu. bunlar genelde fransa böylesinde yetişen topla oynamayı seven cins topculardır

Teknik direktörü Tudor olan takımın taraftarı Lucescu'yu istemiyor. Üstelik 2 gün önce köy takımına elenmiş. Bravo aslanlarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt