Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizce nasıl ?
cb1f7c8f044c958327e0d23a79a9337f.jpg

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sol kanat follos olur.

[IGM] hth://ia.aspor.com.tr/6966ec/0/0/0/0/0/0?u=http://i.aspor.com.tr/album/2017/07/21/1500638720709.jpg&mw=595[/IGM]
:D

su durumda lucescu harici kimse taraftara tekrar az bile olsa ümit vermez baska isimlerle kıyaslamayın luceyi

luce avrupada oynayan onlarca yıldızı düsük paralarla alıp parlatan bir adam eldeki kadroyu maximum sekilde kullanabilen herkesten performans alabilen bir adam

tabi herkesin yası yetmeyebilir bunları hatırlamaya

tudor kalırsa bu sene arenada derbilerde dahi 15bini gecmez seyirci

hatta bence su anda tudor bile kovulmadıgı icin saskındır

Teknik direktörü Tudor olan takımın taraftarı Lucescu'yu istemiyor. Üstelik 2 gün önce köy takımına elenmiş. Bravo aslanlarım
genç hoca fetişisti oldu millet genç olması değil taktik becerisi,oyuncu yönetimi olmadıktan sonra bi hocanın yaşı hiç önemli değil

Sıcak Fırsatlar 22.07 02:15 Guncellemesi! TR'NİN EN BUYUK AMAZON REHBERİ [EFSANE KONU]

amazon donanimhabere yasal islem baslatmis
kan alacaklar kan
su konuyu acan yönetici haksiz kazanc elde etmis linkleri referans ile vererek
Sadece o Mühendis Murat denen şahıs değil, işin içinde DH yönetimi de var. Foruma eklenen her amazon linki otomatik olarak referanslıya dönüşüyormuş.

Zaten baştan şüpheleniyordum ben. O Amazon'dan Satın Alma Rehberi adlı konuya link eklemek bile dakikalarını alır insanın. Hayvan kadar uzun. Hergün birsürü yeni ürün bulup konuyu güncelliyordu bu şahıs. Bunu bir de Allah rızası için yapıyorum, bir teşekkür etseniz yeter filan diyordu.

Amazon'la anlaşma olmadığı halde, ''anlaşmamız var'' demek de insanları kandırmaktan dolayı başlı başına bir suç. Amazon böyle bir "anlaşma var" yalanını duyarsa onun için ayrı dava da açar.

DH yönetimi ve bu Mühendis Murat denen şahıs ortaklaşa olarak, dolandırıcılığı bambaşka boyuta taşımışlar resmen.

Şu anda bu dolandırıcılık mevzusuyla ilgili açılan her konuyu uçuruyorlar...

20292103_862602663897476_1098230174_n.png

f66ad92fed42b96.jpg

20217313_862602600564149_2072527227_n.png

Son düzenleme:
YouTube

Denayer transferine isinmaya basladim. Bana kalirsa stoperligi yetersiz olsa bile, kuralabilecek olasi bir fizik gücü yüksek takimda, hizi ve teknigi ile defansta faydali olacaktir. Ayni zamanda Türkiye´yi de seviyor. Maicon´u hem hizi ile tamamlar, hemde oyun kurabilecek iki stoperimiz olur.

YouTube bu arada belhanda kalite yahu.iki idmanla bile maça damga vurabilirmiş.1.00 de hareket mükemmel,pası iyi çıkarmış ama yasin mıçmiş.gol olabilirmiş o pozisyon.2.12 topu çekişi güzel yasine veriyo gene.yasin geriye dönüyo.3.12 gollük ortayı kesmiş ama gomis atamamaış ne yazık ki...5.39 hareket süper ve ortasında bi pozisyon daha kaçıyo.bu arada ilk yarıda direkten dönen topta da ortayı kesen belhanda idi.kesinlikle tehlike yaratıyo.
Gsc halkı da maçı izlemeden astı kesti kendisini

Kesinlikle harika bir transfer sadece maliyeti yüksek.

Lucescu'yu istemeyenler, bizi çalıştırdığı döneme yaşı yetmeyenlerdir.

YouTube barcelonayı tek basına yıkmış.ayrıca oyun görüşü,ara paslar ve defansı mükemmel.çalım yetenegi zaten çok iyi.

Östersund'un Nijeryalı forveti Alhaji Gero: "Galatasaray beni transfer etmek isterse uçağa binmeden koşarak giderim."

feghoulinin yerden kestiği ortalar genelde gol olmuş.havadan da çok iyi kesiyo.ama en önemlisi barcelona ve real madride karşı sergilediği oyunlar...gelirse bu sezon derbilerde büyük + bizim için.mariano-feghouli akıl oyunu yanında teknik resital sergileyecek gibi.

solbek ve solaçık en önemlisi şu an.oraya yazılacak tek solbek linnesimiz..linnesimiz diyorum..çünkü elinden geleni yapan,özür dilemesini bilen,efendi bi futbolcu.geçen sezon lig sonuna dogru müthiş oynayan biriydi.bu sezonda bence iyi bi kadro ile daha güzel oynayacak şans buldugunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt