Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamamda Sen 23 yasindaki Meite olsan Böyle ortama Böyle düsük kaliteli bir lige gitmek istermisin?

Monaco'nun elinden kapamazdık da verek istediğim örnek daha çok oyuncu izleme ile alakalı. Yeterince iyi takip edilmiyor. Bazı ülkeler özellikle takip edilmeli. Mesela herkes Fransa'ya yoğunlaşıyor ama son dönemde ataktaki Belçika, Polonya ve Slovakya futboluna yeterince eğilmiyorlar.

Monaco'nun elinden kapamazdık da verek istediğim örnek daha çok oyuncu izleme ile alakalı. Yeterince iyi takip edilmiyor. Bazı ülkeler özellikle takip edilmeli. Mesela herkes Fransa'ya yoğunlaşıyor ama son dönemde ataktaki Belçika, Polonya ve Slovakya futboluna yeterince eğilmiyorlar.

Fikir Güzel Ama biz bir girisimde bulunalim derken Belcikalilari Fransiz takimlari, polonya ve slovakyalilari Italyanlar Almanlar kapiyor. Böyle yetenekli futbolculari dogru zamanda almak Cok Ama Cok zor birsey

Mert Günok(300 B €)-Bonservis
Jason Denayer(700 B €)-Kira
İvan Strinic(2.5 M €)-Bonservis
Fernando Reges(6 M €)-Bonservis
Badou Ndiaye(5 M €+Ryan Donk)-Bonservis
Sofian Feghouli(4.5 M €)-Bonservis
Joel Campbell(3.5 M €)-Bonservis
Total:22.5 M €
Sinanı Benficaya dehleriz,Şampiyon olmak istiyorsak daha azı kurtarmaz.

Fikir Güzel Ama biz bir girisimde bulunalim derken Belcikalilari Fransiz takimlari, polonya ve slovakyalilari Italyanlar Almanlar kapiyor. Böyle yetenekli futbolculari dogru zamanda almak Cok Ama Cok zor birsey

Ben bu kadar zor görmüyorum aslında. Bruma kolay trasnfer değildi mesela. Bizden başka da isteyenler vardı ama bir şekilde ikna edildi. Mesele projeleri koyup konuşmak. Her oyuncuyu da o takımalr kapmıyor. Doğru yerden bakmak lazım. Para konusunda da zaten avantajlıyız. Mesela Lewa'yı Kocaman isterken Dortmund'u seçmesi normal ama o arada gidip Theodorzchyk alınabilirdi. Kaputzka mesela bir şekilde alınabilirdi. Keza burada defalarca konuştuğumuz Darida, Kaderabek bu kadar zor isimler değillerdi. Forumda bile futboldan çok iyi anlayan birçok insan var. Farklı farklı liglerin takipçileri var. Onlar bile gayet mantıklı fikirlerle gelebiliyorlar. Ne bileyim şahsen ben Bundesliga, Belçika veya İsviçre gibi ligleri yani kısaca Alman ekolü merkezli ligleri çok yakından izliyorum. Almanya'dan Mehmet, Musap, Can gibi arkadaşlar mesela ciddi bilgi paylaşıyor. Hayri championship bile takip ediyordu hatırladığım kadarıyla. Kerem ya da Kerim isimli bir arkadaş vardı. Inter taraftarıydı ama genel oalrak Serie A bilirkişisi idi. Bu tip adamları kulüp bulamıyorsa veya barındırmıyorsa yazık.

En beğendiğim futbolculardan biri. Gelirse Cenk Ergün 'ün alnından öperim.

Sol iç orta saha pozisyonunda efsane oynar.

Bu sene adı geçen oyuncular çok iyi oyuncular. İşi bilene emanet etmişler sonunda.

Cenk Ergün alacağımız oyuncuların tamamının adı basına yansıdı dedi bugün.

Nöbet de ölmüş. Polat dönemindeki kötü durumlarda bile daha heyecanlı idi buralar. Hamzaoğlu döneminde bile bu akdar dibi görmemişti. Foruma yönelik de bir tepki var sanki üyelerde. Forumun aktifliği azalıyor gittikçe. Nerde o eski nöbetler nerde bu sene. Üstelik çok hızlı 3 transfer olmasına rağmen.
Forum yönetimi sağolsun kuş olduğu belli olan insanları bile banlamadığı için bir tadı kalmıyor sayfalarca tartışma var sadece

Türk Düğünleri de ne sıkıcı ha.
Habere "Darısı Başına" lafları :D

Slm Millet,
Ben Arfa uçağa bindi mı ?

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt