Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zamanki vizyon,hoca ve baştaki iş bitiren adamların varlığı.

Dimi çok iyi hatırlıyorm özellikle sneijder transfer edilmesi en zor adamlardan biriydi avrupada manchester ı fln reddetmişti gittik aldık geldik bu nedir abi bi adam alıcaz diye anamız aglıyor 1 aydır sag kanata adam alamadık ne oldu yasine sinan a lines e talim edip avrupadan elendik.

West Ham, Feghouli'nin ayrılmasını bekliyor.. forma numarasıni arnautovice vereceklermis

Twitter

s-1d286bbe5f5adb62abac5160069d0895ba4ff597.gif
Havaya girmemek mümkün mü ya. Ayağa kalkıp bende bir yumruk salladım havaya... Yeahhhh büyük başkan çoşturuyor bizi.

Dursun başkanım mourayi alıp gelmesin

Havaya girmemek mümkün mü ya. Ayağa kalkıp bende bir yumruk salladım havaya... Yeahhhh büyük başkan çoşturuyor bizi.

Duygun başkanı dursun başkan diye anlayıp üçlü çektirmeye çalışan ve aşırı şekilde beceremeyen başkanımızı görünce o gün anlıcaktık bundan başkan olamayacağını

2 senede adam akıllı 1 tane transfer yapmadılar.Her mevkide eksiğimiz var.İş bilmez herifler.Revizyon ancak 2 yıl sonra akıllarına geldi.Mal herifler...

3 kupalı dönemde takım değişmeliydi. Ozaman görecektik. Ozaman bir yapılanma olsaydı arayı açmıştık

Sol kanada Juve'den Pjaca'yi kiralayabilsek cok iyi olur, tudor'un da vatandasi zaten tudor ikna edebilir.

Zaten kanatlara Douglas Costa ve Bernardeschi'yi (bitmek uzere) aldilar. Pjaca kalsa fazla forma sansi bulamaz bence.

Ben şahsen tudordan ümitliyim. 2 tane transfer yapılsın orta sahaya tolgayı yedek bırakıp selçuğu postalıcagına inanıyorum bilemiyorun içimde böyle bi his var yeterki orta sahaya 2 tane adam alınsın. Eminimki tudor da selcugu istemiyodur.

sol yanım sızlıyo lan sol kanat alınnnnn musonda ve rahman gele

bu arada ben de tudoru destekliyorum.mecburen...istediği oyunculardan ötürü,iyi planları vardır herhalde.güvenelim son kez.

nejat gibiler kayıp,elendik rahatlayıp gittiler modlar hala tutuyor bunları

bu arada Mariano-Maicon-Fernando 3lüsünün takım savunmasına katacağı uyumu çok merak ediyorum onları tamamlayacak bir de sol bek bulsak brezilyalı falan güzel olacak....Lyon'a giden Marçal'ı kapmalıydık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt