Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Can > Juventus 35 Milyon € diyorlar

Feghouli ne oldu hala ufak pürüzler mi kalmış ? Tam sözleşmeyi yazacakken kartuş fln mı bitmiş ne olmuş

Geriye Sol Kanat kalıyor.

4c2c2486ca473cbb01b26a217edbe51a.jpg

GSC App VIP Edition 1.0 ™

feghouli olur gelsin çok iyi oyuncu zaten ama bize gomisin gol yükünü paylaşacak oyuncular lazım. sinan top oynamayı koysa sadece kafasına aradığımız tarzdaki kanat forvet açığımızı rahat kapatır ama bir oyuncu bu kadar mı gamsız olur

Adamlarin Milyon tane orta saha oyuncusu var, ben de bilmiyorum vallah ama stoper icin yetersiz kalir gibi Emre.

Yani oraya orijinal stoper almak daha mantikli olur.

lemina ile kwadwo oynadı dün beğenmemişlerdir barçaya karşı lemina kesin gidecek kwadwo da ayrılsa tam süper olacak ilk aday biziz

emre can fıstık gibi topçu

selçux rezili ile oynayan takımız. über paraların döndüğü piyasada az bile 35

lemina ile kwadwo oynadı dün beğenmemişlerdir barçaya karşı lemina kesin gidecek kwadwo da ayrılsa tam süper olacak ilk aday biziz

Neymar dün tüm takimi maymun etti macta. Khedira, Marchisio, Pjanic bunlar banko oynar zaten. Rincon Emre Sturaro falan da yedek oturur.

Lemina'yi kiralarlar bence yine, Asamoah kalir diyordum da adamlar De Sciglio'yu aldi hem sag hem sol bek icin backup olarak. Asamoah nin sol bek oynayabilmesinin artik öyle cok etkileyici bir rol aldigini düsünmüyorum. Benim merak ettigim De Sciglio'yu as sag bek olarak mi düsünüyorlar yoksa Alves sonrasi daha kaliteli bir adami alip bu Sciglio'yu backup mi yapacaklar.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt