Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
331501693066d82ddc9b02c8e271d63e.png

Nice kulübünün ardından, geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde yarı final oynayan Monaco da Imbula'yı transfer listesine aldı. (Mirror)

Dursunun neden yurt dışına gittiği çok belli,zaten belli bir aşamaya gelmiş transferleri bitirip taraftarın gözünde biraz olsun sempati kazanmak.

Dursunun neden yurt dışına gittiği çok belli,zaten belli bir aşamaya gelmiş transferleri bitirip taraftarın gözünde biraz olsun sempati kazanmak.
bence taraftar,muhalefet ve medyanın baskısından kaçmak için gitti fransaya, karısını da alıp gitmiş. yönetim içinden bile tepki olduğu yazılıyor

Tudor'un PAOK’u çalıştırdığı dönemde kadro dışı bıraktığı Östersunds'lu Papagiannopoulos: "Tudor'a dersini verdim, intikamımı aldım" (Sabah)

Dursun şu adı geçenleri bitiremeden gelirse transfer falan beklemeyin daha. Olursa da yeni Groskrouz'larımız Sigthorson'larımız olur bu saatten sonra ancak.

Böyle genç potansiyelli Premier Lig devlerinden kanat kiralayamaz mıyız ?
Niye hiç bu hamleler gelmiyor anlamam..
50 tane kanat oyuncuları oluyor o takımların..

Galatasaray'ın maksadı olan Türk olmayan takımları yenmek vizyonu bu çapsızlar yüzünden yerle bir oldu.tr liginde başarılı olsan ne olur.En kısa sürede bu çapsız vizyonsuz hainlerden kurtulmalıdır.Tr ligi araçtır,amacımız bellidir.Tarihinde ilk defa Avrupa kupalarına katılmış bir takıma elenmek yönetiminden futbolcusuna en büyük ayıptır hainliktir.Daha çok şeyler yazacağım ama kendimi zor tutuyorum.Defolun çapsızlar.

Fernando Feghouli gelir

2. orta saha ve sol bek transferi sonraya kalir

Stoper, yedek forvet ve sol kanat yalan olur

ikinci kamp ile ilgili hic yeni bilgi yok mu

bir seyi de dogru yapin be

2 orta saha,Denayer,Feghouli,yedek kaleci 5 ediyor.Sol bek ve kanat konuları derin bir endişeyle beraber askıda gibi.

Sofiana Feghouli, Salı akşamı İstanbul'a gelecek. (Gama Spor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt